Έψαχνε καταζητούμενο η Αστυνομία, τσάκωσε την συμβία του με φυτά κάνναβης

Συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό καταζητούμενου νεαρού ατόμου η Αστυνομία στην Πάφο. Μία πληροφορία φαίνεται να έριξε φως στην υπόθεση. Μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη των γονέων του, αλλά και της συμβίας του, ωστόσο δεν κατάφερε να εντοπίσει τον ίδιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από πληροφορία που έφτασε στην ΥΚΑΝ, ότι ο καταζητούμενος Ιωσήφ Ιωσήφ φαίνεται να βρήκε καταφύγιο σε χωρίο της επαρχίας Πάφου, μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις. Τα μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνες σε δύο διαμερίσματα στην περιοχή. Στο ένα διέμεναν οι γονείς του Ιωσήφ και από έρευνα εντοπίστηκαν τρία γραμμάρια κάνναβης και τέσσερα πλήρεις φυσίγγια, με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Οι δύο τους αρνούνται ότι είναι δικά τους.

Στο σημείο εντοπίστηκε και νεαρή γυναίκα, η οποία στη θέα των αστυνομικών, προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά της. Τα μέλη της ΥΚΑΝ την ανέκοψαν και όταν η 34χρονη γυναίκα κατέβηκε από το όχημά της, άρχισε να βρίζει και να φωνάζει στους αστυνομικούς. Μάλιστα, έσπρωξε και αστυνομικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Από τις έρευνες στο δεύτερο διαμέρισμα εντοπίστηκαν δύο φυτά κάνναβης, με την 34χρονη να ισχυρίζεται ότι είναι δικά της.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες και στην 34χρονη. Οι τρεις οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία καταζητεί τον Ιωσήφ Ιωσήφ, 35 χρόνων από την Πάφο, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και απειλής, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου, μεταξύ Σεπτεμβρίου-6 Δεκεμβρίου, 2020.    

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26-806061 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου