Πέμπτη 4 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Την βρήκαν να κοιμάται σε εγκαταλελειμμένο όχημα με σουγιάδες στο οδόφραγμα Στροβιλιών

  22/01/2021 12:54
Την βρήκαν να κοιμάται σε εγκαταλελειμμένο όχημα με σουγιάδες στο οδόφραγμα Στροβιλιών

Την βρήκαν να κοιμάται σε εγκαταλελειμμένο όχημα με σουγιάδες στο οδόφραγμα Στροβιλιών

  22/01/2021 12:54

Μία γυναίκα συνελήφθη κοντά στο οδόφραγμα Στροβιλιών από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, σχετικά με κατοχή δύο μεγάλων μαχαιριών, τύπου σουγιά.

Σε γραπτή ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων αναφέρεται ότι η γυναίκα  θα εμφανιστεί ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας στις αρχές του επόμενου μήνα, «κατηγορούμενη για την κατοχή δύο μεγάλων μαχαιριών τύπου σουγιά, όταν εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα, να κοιμάται στο αυτοκίνητό της κοντά στο σημείο του οδοφράγματος στα Στροβίλια, παραβιάζοντας τους περιορισμούς της απαγόρευσης κυκλοφορίας COVID-19».

Προστίθεται ότι οι αστυνομικοί και οι τελωνειακοί λειτουργοί των Βρετανικών Βάσεων εντόπισαν τη γυναίκα να βρίσκεται στο αυτοκίνητο που φαινόταν εγκαταλελειμμένο, σε έναν ελαιώνα κοντά στο σημείο του οδοφράγματος. 

Η δικαιολογία που έδωσε στην Αστυνομία η γυναίκα θεωρήθηκε μη ικανοποιητική και έγινε έλεγχος στο αυτοκίνητο της όπου εντοπίστηκαν τα δύο μαχαίρια.

Η γυναίκα συνελήφθη και μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που διενεργήθηκε την επόμενη μέρα, η Αστυνομία των Βάσεων, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εντόπισε 2.600 τσιγάρα και πολλαπλές αποδείξεις από επιχειρήσεις που βρίσκονται στα κατεχόμενα.  

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι των Βρετανικών Βάσεων προέβησαν σε άμεση κατάσχεση των ανευρεθέντων, ενώ η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 300 ευρώ και της επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο 300 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων για τον COVID-19. 

Ο Βοηθός Διευθυντής Αστυνομίας Δεκέλειας, Ανδρέας Πιτσιλλίδης είπε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι «θα συνεχίσουμε να διεξάγουμε τέτοιες επιχειρήσεις με τα Τελωνεία κατά μήκος των ορίων των Βρετανικών Βάσεων με τα κατεχόμενα, με στόχο την αποτροπή τυχόν παράνομων δραστηριοτήτων και εγκλημάτων και τη διασφάλιση του νόμου και της τάξης και της ασφάλειας των Κοινοτήτων».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας