Τρίτη 9 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Υπό κράτηση 30χρονος για διάρρηξη και κλοπή φωτογραφείου στην Πάφο

  22/01/2021 12:42
Υπό κράτηση 30χρονος για διάρρηξη και κλοπή φωτογραφείου στην Πάφο

Υπό κράτηση 30χρονος για διάρρηξη και κλοπή φωτογραφείου στην Πάφο

  22/01/2021 12:42

Υπό κράτηση τέθηκε 30χρονος για την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής φωτογραφείου στην Πάφο, ενώ για την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία για την διάρρηξη του φωτογραφείου έγινε από τον ιδιοκτήτη του στις 12 Ιανουαρίου του 2021 ο οποίος ανέφερε πως η επιχείρηση του διαρρήχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 9- 12 Ιανουαρίου.

Από το φωτογραφείο , σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες απέσπασαν φωτογραφικές μηχανές αξίας, καθώς και αντίκες φωτογραφικών μηχανών συνολικής αξίας  πέραν των 12.000 ευρώ.

Τις κινήσεις των δραστών κατέγραψε και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η είσοδος  των δραστών του φωτογραφείου επιτεύχθηκε από την πισινή πόρτα η οποία ήταν κλειστή αλλά πιθανόν ξεκλείδωτη. Στην σκηνή δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Από την σκηνή περισυνελέγησαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις ,ενώ το φωτογραφείο δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ή κάμερες ασφαλείας. Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφαλιστική κάλυψη. 

Ανακρινόμενος ο 30χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος και κατονόμασε ως συνεργό του δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 31 ετών. Επίσης παρέδωσε μέρος της κλαπείσας περιουσίας και αναζητούνται τα υπόλοιπα τεκμήρια .

Εναντίον του δεύτερου προσώπου ηλικίας  31 ετών,  εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας