Ρεκόρ καταγγελιών για παραβίαση των μέτρων-Πρόστιμο σε Οίκο Ευγηρίας για επισκέψεις

Έσπασαν κάθε ρεκόρ οι καταγγελίες της Αστυνομίας, για παραβίαση των διαταγμάτων της Κυβέρνησης, όσον αφορά στον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο, αφού έχουν καταγγελθεί 146 πολίτες και τριών υποστατικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης, έχουν πραγματοποιηθεί 10,688 έλεγχοι και προέκυψαν 146 καταγγελίες πολιτών και τριών υποστατικών. Από τις 146 καταγγελίες πολιτών, 36 εντοπίστηκαν να κινούνται πεζοί χωρίς sms ή κάποιο έντυπο και 27 έχουν εντοπιστεί να κινούνται με τα οχήματά τους, χωρίς μήνυμα ή έντυπο. Όσον αφορά στα υποστατικά, πρόκειται για μία υπεραγορά, που παραβίασε τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο, ένα καφενείο το οποίο πούλησε σε δύο πελάτες οινοπνευματώδη ποτά και το τρίτο υποστατικό αφορά ένα οίκο ευγηρίας, ο οποίος επέτρεψε την είσοδο σε ένα επισκέπτη.

Όσον αφορά στους ελέγχους, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 2912 έλεγχοι με 34 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 2276 έλεγχοι και προέκυψαν 48 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, ενώ στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1502 έλεγχοι και προέκυψαν 14 καταγγελίες πολιτών.

Στην Πάφο η Αστυνομία διενήργησε 1.307 ελέγχους και προέβη σε 27 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 18 πολίτες έπειτα από 1.286 ελέγχους, ενώ στην Μόρφου καταγγέλθηκαν 4 πολίτες ύστερα από 857 ελέγχους.

Η Τροχαία διενήργησε 492 ελέγχους (κυρίως σε αυτοκινητόδρομους) προβαίνοντας σε μία καταγγελία, ενώ διενεργήθηκαν 22 έλεγχοι από την ΜΜΑΔ και 34 την Λιμενική Αστυνομία χωρίς να γίνουν καταγγελίες.

Δειτε Επισης

Θετική εξέλιξη θεωρεί ο Πρόεδρος τη συνάντηση Γκουτέρες-Ταταρ
Ενδιάμεση απόφαση Εφετείου απορρίπτει αίτηση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας
Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων