Τετάρτη 12 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έπεσε ο πέλεκυς στους τρεις για τη ληστεία 66χρονης στη Λεμεσό

  20/01/2021 14:53
Έπεσε ο πέλεκυς στους τρεις για τη ληστεία 66χρονης στη Λεμεσό

Έπεσε ο πέλεκυς στους τρεις για τη ληστεία 66χρονης στη Λεμεσό

  20/01/2021 14:53

Ποινές φυλάκισης οκτώ, επτά και τριών χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε τρία πρόσωπα που κρίθηκαν ένοχα σε υπόθεση ληστείας 66χρονης, που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, στη Λεμεσό.

Η 66χρονη είχε δεχθεί επίθεση το πρωί της 28ης Ιουνίου 2020, από δυο πρόσωπα, ενώ εξερχόταν του διαμερίσματος της, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Φυλάξεως. Οι δράστες κτύπησαν τη γυναίκα με σιδηρολοστό και τη μετέφεραν στο διαμέρισμα της, όπου την έδεσαν και ακολούθως απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και χρηματικό ποσό πριν εξαφανιστούν με αυτοκίνητο που τους ανέμενε.

Η γυναίκα κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από το γιο της, τον οποίο κάλεσε μέσω τηλεφώνου όταν κατάφερε να ελευθερώσει το ένα της χέρι. Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα κρανίου και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τριών ανδρών, ενός 49χρονου, ενός 47χρονου και ενός 46χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αφού κρίθηκαν ένοχοι στις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού τούς επέβαλε σήμερα ποινές φυλάκισης οκτώ, επτά και τριών χρόνων, αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας