Ξεγυμνώνει το σύστημα η Ράνια… «Έσπασα τη σιωπή μου και μου έστειλαν κουπόνια»

Καταπέλτης η Ράνια Ευριπίδου, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, που δικαιώθηκε 35 χρόνια μετά και ο θύτης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, καθώς κρίθηκε ένοχος σε επτά κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Για να εξασφαλίσει ηδονή προσωρινά, δεν σεβάστηκε την αθώα παιδική ψυχή της»

Στον απόηχο των καταγγελιών της χρυσής Ολυμπιονίκη, Σοφίας Μπεκατώρου, που έσπασε τη σιωπή της και αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, η Ράνια Ευριπίδου ξεγυμνώνει το σύστημα της Κύπρου, το οποίο παρά τα όσα είχε αποκαλύψει η ίδια, δεν έπραξε τίποτα, σε αντίθεση με τις Ελληνικές Αρχές που παρενέβησαν άμεσα.  

Σε ανάρτηση της στο προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, καταγγέλλει πως η Κυπριακή Δημοκρατία δεν έπραξε τίποτα μετά τις καταγγελίες της, ενώ μετά τα όσα αποκάλυψε, απολύθηκε από την εργασία της, σημειώνοντας πως ο εργοδότης της, ήταν πολιτικό πρόσωπο, το οποίο την απέλυσε με «τιμές και δόξα».

«ΑΚΟΥΣΤΕ να σας πω εγώ τι έκανε η Κυπριακή Δημοκρατία για μένα όταν ακριβώς ένα χρόνο πριν βγήκε στα ΜΜΕ η δική μου ιστορία από παιδική σεξουαλική κακοποίηση μου, με καταδίκη 1χρ φυλάκιση του θύτη μετά από 35χρ...

ΤΙΠΟΤΕ.........ΤΙΠΟΤΕ........ΤΙΠΟΤΕ

Αντίθετα στο μήνα έμεινα άνεργη (από πολιτικό πρόσωπο εργοδότη) 5 μήνες και ΚΑΝΕΝΑΣ δε με στήριξε ΠΟΤΕ....με απέλυσε με τιμές και δόξα!!!»

Παράλληλα, η κ. Ευριπίδου αναφέρει πως έστειλε επιστολές σε Υπουργεία, με την υπουργό Δικαιοσύνης να επικοινωνεί μαζί της, λέγοντας της πως θα την επισκεφθεί λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας, χωρίς ωστόσο να την επισκεφθεί ποτέ. Γεγονός που δείχνει την απραξία του συστήματος στην Κύπρο, το οποίο επικρίνει η Ράνια Ευρυπίδου, η οποία «φωνάζει» με όλη τη δύναμη της ψυχής της, πως αυτή τη φορά δεν πολεμά τον θύτη, αλλά ολόκληρο το σύστημα.

«Έστειλα επιστολές σε Υπουργεία που είμαι έτοιμη να τις δώσω στην δημοσιότητα για να δείτε τι γίνετε στη χώρα του παράδεισου μας!!! Στη χώρα του δικαίου!!!

Η απάντηση όλων των υπουργείων ήταν ΜΠΡΑΒΟ και της υπουργού δικαιοσύνης ένα τηλέφωνο να μου στείλουν το γραφείο ευημερίας που ούτε και εκείνο ήρθε!!!

Να κάνει τι?????????

Αυτές είναι οι εντολές σας!!!

Αυτή ήταν η αντιμετώπιση σας!!!

Αυτό ήταν προσβολή!!!

Αυτό αξίζω εγώ για σας!!!

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...!!!

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ και αυτό κάνω εδώ και ένα χρόνο με προσωπικό κόστος μόνο εμένα την ιδια μου ζωή..τις ώρες μου τον ύπνο μου.

Για ότι υποφέρω ακόμα...φταις ΕΣΥ

Εσυ έχεις την ευθύνη και την ανέλαβα εγώ...!

ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ...ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΙΑ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑ!!

ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ....

Αυτή την φορά δεν πολεμώ τον θύτη αλλά το ίδιο το σύστημα...κουράστηκα που δεν ακούει εμάς αλλά αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει σωματικός ή ψυχικός πόνος...

Ακούει αυτούς που έχουν ΟΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...»

«Μετάνιωσα που έσπασα τη σιωπή μου»

Την ίδια ώρα, η Ράνια Ευριπίδου, αναφέρει πως μετάνιωσε που έσπασε τη σιωπή της, αφού το ίδιο το κράτος πάτησε την αξιοπρέπεια της, ενώ στέκεται και στο γεγονός πως ένα χρόνο μετά την καταδίκη του θύτη σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, περιμένει ακόμη την εκδίκαση της έφεσης από το Ανώτατο.

«Ακούει αυτούς που έχουν ΟΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ...

Έχω βοηθήσει πέραν των 190 ανθρώπων μετά από αυτό και ακόμα επιμένω να βγαίνουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του ΘΥΤΗ...και όχι μόνο δεν γίνεται λόγο της ρατσιστικής νομοθεσίας αλλά ούτε και είπαν ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΈΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡ....

Ξέρω θύτες που αν τους βγάλετε στην δημοσιότητα θα δείτε πολλά θύματα του...τα οποία δεν γνωρίζουν ότι έχουν τον ίδιο θύτη.

Έχω μετανιώσει που ΕΓΩ ΕΣΠΑΣΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΧΩΡΑ....

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΈΦΕΣΗ....ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ....

ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ...

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ....ΕΣΥ

ΝΑΙ ΕΣΥ.....δε με ρώτησες πόσα χρόνια έχει να κοιμηθώ...

ΞΕΡΩ ΘΥΤΕΣ.....ΠΟΛΛΟΥΣ....ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Η ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ....ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ....όχι εγώ...που πάλεψα στα δικαστήρια 5 χρόνια με βασάνιζαν να λυτρωθώ οι νομοθεσίες σας και άλλα 10 να μιλήσω.

Και κάτι άλλο....»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ασελγούσε πάνω μου, έκλαιγα και μου έλεγε πως ήταν παιχνίδι που παίζουν όλα τα μωρά»

«Η αξία μου δεν είναι τα κουπόνια που μου στείλατε»

Με κραυγή απόγνωσης, απευθυνόμενη στον Πρόεδρο, η Ράνια Ευριπίδου, αναφέρει πως η αξία της δεν είναι τα δύο κουπόνια που της στάλθηκαν όταν έσπασε τη σιωπή της. Μια αποκάλυψη, που ξεγυμνώνει για άλλη μια φορά τις αρμόδιες αρχές του κράτους, που μοιάζουν ανήμπορες να σταθούν δίπλα σε αυτά τα άτομα… Εξάλλου, με τις αξίες δεν αγοράζεις αξιοπρέπεια από την υπεραγορά…

«ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΞΙΖΩ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ και αυτούς που σε συμβουλεύουν λανθασμένα..

Η ΑΞΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΦΑΕΙ ΑΥΤΑ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ....και ξέρεις ναι τα πήρα γιατί τα είχα ανάγκη γιατί ήμουν στο δρόμο...ψάχνοντας λύση για εκατοστή φορά στη ζωή μου.

Οι πολίτες σου με θαυμάζουν και αυτή είναι η δύναμη μου να πολεμώ ακόμα.

Δεν με βοήθησες εγώ βοήθησα τους Φορείς σου με την δική μου ΦΩΝΗ ΜΟΥ ενώ ήμουν άνεργη....επειδή θεώρησα χρέος μου να λυτρώσω ΨΥΧΕΣ....και ούτε καν αναγνώρισες ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ...

ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΕΓΩ

ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ

ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

ΟΥΡΓΙΑΖΕΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΜΟΥ»

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»