Κυριακή 28 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ολισθηροί δρόμοι και κατολισθήσεις

  18/01/2021 06:52
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ολισθηροί δρόμοι και κατολισθήσεις

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ολισθηροί δρόμοι και κατολισθήσεις

  18/01/2021 06:52

Κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος, όπως και ολισθηροί δρόμοι, είναι το αποτέλεσμα των έντονων καιρικών φαινομένων σε πολλές περιοχές και κυρίως στα ορεινά. Η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μόρφου, οι δρόμοι είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί, ιδιαίτερα οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά και Πεδουλά – Προδρόμου. Επίσης, στην περιοχή Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου, λόγω έντονων βροχοπτώσεων, έχουν παρατηρηθεί κατολισθήσεις πετρών και όγκων χώματος στο οδικό δίκτυο.

Οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου Τροόδους) είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς, ενώ οι δρόμοι Αγρού – Κυπερούντας – Καρβουνά, Αγρού – Παλαιχωρίου και στην περιοχή Παπούτσας, είναι ολισθηροί λόγω παγετού. 

Λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Κύπρο, προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα.   

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας