Παρασκευή 20 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Διαρρήξεις και κλοπές κοσμηματοπωλείου, φωτογραφείου και ξυλουργείου στην Πάφο

  13/01/2021 11:11
Διαρρήξεις και κλοπές κοσμηματοπωλείου, φωτογραφείου και ξυλουργείου στην Πάφο

Διαρρήξεις και κλοπές κοσμηματοπωλείου, φωτογραφείου και ξυλουργείου στην Πάφο

  13/01/2021 11:11
Διαρρήξεις κοσμηματοπωλείου, φωτογραφείου και ξυλουργείου διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες, Τρίτη, στις 17:40 από ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου ασημικών που βρίσκεται επί της οδού Μακαρίου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9- 12 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα  μεταξύ της 18:00 το απόγευμα   της 9ης Ιανουαρίου – με 17:00 το απόγευμα  της 12ης Ιανουαρίου , διαρρήχθηκε στο κατάστημα του στην πιο πάνω οδό και κλάπηκαν απ’ αυτό ασημένια κοσμήματα όπως δαχτυλίδια, καδένες, βραχιόλια, μενταγιόν και λοιπά,  συνολικής αξίας περίπου 15.000 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η είσοδος επιτεύχθηκε από τη γυάλινη πόρτα εισόδου αφού πρωτίστως παραβιάσθηκε η κλειδαριά. Από την σκηνή η Αστυνομία περισυνέλεξε τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφάλιση.

Εξάλλου ιδιοκτήτης φωτογραφείου στην οδό Μακαρίου στην Πάφο έπεσε θύμα διάρρηξης και κλοπής. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες  από ιδιοκτήτη φωτογραφείου στην οδό Μακαρίου ότι διαρρήχθηκε το φωτογραφείο του και κλάπηκαν από αυτό φωτογραφικές μηχανές καθώς επίσης και διάφορες συλλεκτικές φωτογραφικές μηχανές, άγνωστης περιγραφής, συνολικής αξίας περίπου 10.000 ευρώ.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η είσοδος  των δραστών του φωτογραφείου επιτεύχθηκε από την πισινή πόρτα η οποία ήταν κλειστή αλλά πιθανόν ξεκλείδωτη. Στην σκηνή δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Από την σκηνή περισυνελέγησαν τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις ,ενώ το φωτογραφείο δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού ή κάμερες ασφαλείας. Τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφαλιστική κάλυψη. 

Στο μεταξύ καταγγέλθηκε σήμερα το πρωί διάρρηξη και κλοπή ξυλουργείου επί της οδού Νικοκλέους στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από το ξυλουργείο διαρρήχθηκαν και κλάπηκαν διάφορα εργαλεία αξίας περίπου 4.000 ευρώ. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται και στις τρεις περιπτώσεις για τον εντοπισμό των δραστών.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας