Τι έδειξε η νεκροτομή για το μακελειό στα κατεχόμενα-Επηρεασμένος από το Grand Theft Auto V ο 14χρονος

Η νενομισμένη νεκροτομή επί των θυμάτων του μακελειού στα κατεχόμενα, διενεργήθηκε το πρωί, με τα ευρήματα να βρίσκονται ενώπιον της «αστυνομίας», ενώ την ίδια ώρα ελεύθερος αφέθηκε ο 18χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μακελειό στα κατεχόμενα... Δεκατετράχρονος σκότωσε τους γονείς του και αυτοκτόνησε
 
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, από τις σορούς τους ζεύγους, 52 και 48 ετών, εντοπίστηκαν αποτυπώματα του 14χρονου γιου, ο οποίος τους πυροβόλησε και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του. Επίσης, εντοπίστηκαν ίχνη στο όπλο και στην σκανδάλη του όπλου, που δείχνουν πως προηγήθηκε πάλη μεταξύ των γονέων και του γιου.
Υπό το φως των ευρημάτων της νεκροτομής, ο 18χρονος γιος αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος, ενώ περιέγραψε στην «αστυνομία» τα όσα είδε και πως όταν είδε τους γονείς του με αίματα και τον αδελφό του με το όπλο, άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει, ζητώντας βοήθεια από γείτονες.
 
Όπως είπε ο 18χρονος, ο αδελφός του, του έδειξε το όπλο, το οποίο ωστόσο είχε μπλοκάρει, λέγοντας πως θα μπορούσε να σκοτώσει και τον ίδιο.
 
Ο 18χρονος, σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσε να πιστέψει τι έζησε, ενώ όταν οι γείτονες προσέτρεξαν στην οικία του καλώντας την «αστυνομία», καθόταν στο πεζοδρόμιο και προσευχόταν για την ανάρρωση των δικών τους ανθρώπων. Μάλιστα, όπως γράφουν τα τουρκοκυπριακά μέσα, είπε: «Δεν πήρε τη μητέρα και τον πατέρα μου με ασθενοφόρο; Δεν έχουν πάρει τη μητέρα και τον πατέρα μου ακόμα;».
Σύμφωνα πάντα με τα τουρκοκυπριακά μέσα, ο 14χρονος διέπραξε το έγκλημα υπό την επίδραση ενός βιντεοπαιχνιδιού Playstation.
 
Όπως αναφέρεται, ο 14χρονος έπαιζε πολλές ώρες Playstation και πιο πολύ το παιχνίδι Grand Theft Auto V και είχε μαλώσει γι’ αυτό το λόγο με τον μεγαλύτερο αδερφό του, 18 χρονών, εναντίον του οποίου φαίνεται να κινήθηκε κρατώντας μαχαίρι το μεσημέρι πριν το φονο.
 
Το συγκεκριμένο παιχνίδια, περιέχει σκληρή βία και γι’ αυτό το περιεχόμενό του δεν θεωρείται κατάλληλο για παιδιά.
 
Το όπλο που χρησιμοποίησε ο 14χρονος φέρεται να ανήκε στον πατέρα του που ήταν εν αποστρατεία αξιωματικός του τουρκικού στρατού στα κατεχόμενα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπό την επίδραση παιχνιδιού στο Playstation δολοφόνησε τους γονιούς του ο 14χρονος στα κατεχόμενα

Δειτε Επισης

Φιντάν: Ο Νετανιάχου θέλει να σύρει σε πόλεμο τη Μέση Ανατολή για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία
Ιωάννου: Είμαστε αρωγοί πρωτοβουλιών αναβάθμισης κοινωνικού κράτους
ΒΙΝΤΕΟ: Ηφαίστειο εξερράγη στη βορειοανατολική Κελέβη-Εκκενώθηκαν δύο χωριά
Το Ισραήλ «ζυγίζει» τις επιλογές του για την απάντηση στο Ιράν
Φωλιές ανθρωποπουλιών για καταπολέμηση τρωκτικών δίνει το Υπ. Γεωργίας
Κλείδωσαν τα επόμενα ραντεβού του Προέδρου με Ολγκίν-Στις 2 Μαίου μεταβαίνει στον Λίβανο με την Ούρσουλα
Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου
Την ανάγκη ηλεκτρικών διασυνδέσεων τόνισε ο ΓΔ του Υπ. Ενέργειας σε επίπεδο ΕΕ
Microsoft: Ρωσικές διαδικτυακές εκστρατείες έχουν στόχο να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών
Πολύ διαδεδομένη η διαφθορά στα κατεχόμενα, σύμφωνα με ερωτηθέντες σε έρευνα