ΒΙΝΤΕΟ: Κραυγή αγωνίας από την αδελφή του Αδάμου-«Θέλω τον αδελφό μου ζωντανό»

Στο κόκκινο η αγωνία της οικογένειας του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποίος απουσιάζει από την κατοικία του στο χωριό Άγιος Γεώργιος, από την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κορυφώνεται η αγωνία για τον 26χρονο Αδάμο-Έρευνες με την συνδρομή drone
 
Αστυνομία, Πολιτική Άμυνα και εθελοντές εξακολουθούν να διενεργούν έρευνες σε διάφορες περιοχές με σκοπό τον εντοπισμό του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη τα ίχνη του, με την οικογένεια του να απευθύνει δραματικές εκκλήσεις.  
«Θέλω να κάνω μια δήλωση. Εάν κάποιος κρατά τον αδελφό μου ή έχει παρεξήγηση με κάποιον, να βρεθούμε να λύσουμε ότι έχει παρεξηγηθεί. Να αφήσουν τον αδελφό μου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του», ανέφερε κλαίγοντας η αδελφή του 26χρονου, Άντρη Αδάμου, μιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», στον Άλφα.

Η αδελφή του 26χρονου ανέφερε πως δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε πληροφορίες ότι ενδεχομένως κάποιος τον κρατά, υποδεικνύοντας πως «ήταν καθαρός, δεν έχει γίνει κάτι και ούτε τσακώθηκε με την οικογένεια του. Αντίθετα, την Τετάρτη που ήταν η τελευταία φορά που τον είδαμε, ήρθε σπίτι, ήπιαμε τον καφέ μας και με ρωτούσε τι θα κάνουμε την πρωτοχρονιά; Και λέω του Αδάμο μου, οικογενειακά. Δεν έγινε κάτι ή να έχει ερωτική απογοήτευση που να θέλει να κάνει κάτι κακό. Ήταν ήρεμα τα πράγματα».

Όπως ανέφερε η κ. Αδάμου, ενώπιον της οικογένειας φτάνουν διάφορες πληροφορίες, ενώ τόνισε πως η τελευταία φορά που θεάθηκε ήταν στον Άγιο Γεώργιο, όπου είχε μεταβεί ο πατέρας του στην οικία που διαμένει. «Βρήκαμε το σπίτι ανοιχτό, τα προσωπικά του αντικείμενα ήταν έξω πάνω στο τραπέζι, δηλαδή τα τσιγάρα του, το νέσκαφε του, το αυτοκίνητο του ήταν εκεί σταθμευμένο…»

Τόσο η Αστυνομία, όσο και οι εθελοντές συνεχίζουν να χτενίζουν περιοχές με σκοπό τον εντοπισμό του Αδάμου, με την οικογένεια να απευθύνει έκκληση σε οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Αν ο μικρός έχει κάποιες παρεξηγήσεις με κάποιους, τον παρακαλώ θερμά, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, να έρθει να με βρει και να τα λύσουμε. Θέλω τον αδελφό μου ζωντανό... Περνούμε πολύ δύσκολες στιγμές. Αδάμο μου μας λείπεις, σε παρακαλώ έχουμε πεθάνει από την αγωνία μας. Σε ζητούν τα ανίψια σου, γύρισε πίσω γιε μου. Έλα κοντά μας Αδάμο μου…», δήλωσε συντετριμμένη η αδελφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο κόκκινο η αγωνία για τον 26χρονο Αδάμο-Δραματική έκκληση από την μητέρα του

Υπενθυμίζεται ότι, την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε κίτρινο φούτερ με σκούφο και πράσινη στρατιωτική φόρμα. Ο 26χρονος Αδάμος, περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την οικογένεια στους  αριθμούς  96404707,  99584349,  99888140 ή με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές