Ραγίζει καρδιές η μητέρα του μικρού Ιάκωβου-«Καλή αντάμωση γιόκα μου...»

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας του άτυχου 11χρονου Ιάκωβου Τρίαρου ο οποίος έφυγε ξαφνικά στις (25/12) ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο άτυχος 11χρονος έχασε τοις αισθήσεις του ενώ έπαιζε με άλλα παιδάκια και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.
 
Η χαροκαμένη μάνα στο κείμενό της αποχαιρετά τον γιό της, τον «αγγελό» της με τα πιο σπαρακτικά λόγια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον εντεκάχρονο-Ρίχνουν φως οι επιστημονικές εξετάσεις
 
Αυτούσιο το κείμενο
«Σύντομο το πέρασμά σου από την γη.... όμως το έκανες με τόση λάμψη που άφησες το στίγμα σου παντού μονάκριβε μου.
Από τα πρώτα σου βήματα στον παιδικό σταθμό ακόμα έχεις προδιαγραψει το τι θα ακολουθούσε. Εκανες φίλους από τα 3 σου χρονια που κράτησες μέχρι την ώρα που ο Θεός αποφάσισε να σε αρπάξει μέσα από τα χέρια μας μέρα Χριστουγέννων που οι άγγελοι ψάλλουν στο νεογέννητο Χριστό. Ίσως γιατί ένας άγγελος ακόμα να έπρεπε να προστεθεί στη χορωδία τους. Ο αγαπημένος σου δάσκαλος της μουσικής Demetris Paschalis φρόντισε για αυτό και τώρα με την κιθάρα σου τραγουδάς στο κέντρο του παραδείσου.

Η πορεία σου στο σχολείο ζηλευτή, άριστος μαθητής, επιμελής και πάνω από όλα σωστός με τους δασκάλους και τους φίλους σου. Στεναχωριουσουν πολύ που με τα υγειονομικά μέτρα θα έχανες τις σχολικές παρελάσεις και ήλπιζες πως ίσως να ήσουν και σημαιοφόρος κάποια φορά για να σε καμαρωσει η γιαγιά σου από ψηλά. Μου έλεγες συνέχεια πως είσαι ο πιο τυχερός γιατί όλα τα χρόνια στο σχολείο είχες πάντα δασκάλες εξαιρετικές. Και να που η μοίρα το έφερε έτσι, η αγαπημένη σου δασκάλα Toula Moustaka-Tsiolakki να σου πει τον τελευταίο αποχαιρετισμο....

Από μικρός ,κολυμβητής του ναυτικού ομίλου Κωνσταντίας έχοντας πάντα πρότυπο τον μεγάλο σου ξάδερφο τον Ιάκωβο αλλά και τον Αδάμο μας. Με ρωτούσες συνέχεια, μαμά θα καταφέρω κι εγώ κάποια στιγμή να κολυμπήσω στους ολυμπιακούς αγώνες σαν τον ξάδερφο μου? Και προσπαθούσες κάθε μέρα.....

Δε μπορούσες όμως να διαλέξεις πιο άθλημα αγαπούσες περισσότερο. Ήθελες να κάνεις τα πάντα!

Αγάπησες την ΕΝΠ όσο λίγοι. Κάθε φορά που φορούσες τη φανέλα με το σήμα της ομάδας σου στήθος μου έλεγες πως η καρδιά σου κτυπουσε διαφορετικά κι εγώ σε πείραζα. Η Ένωση παππού ειναι ιδέα του είπες στην τελευταία σας συζήτηση όταν προσπαθούσε να σε πείσει ότι το ποδόσφαιρο πλέον δεν είναι τόσο αγνό!

Μεγάλο πάθος το ποδόσφαιρο για σένα αγάπη μου. Ρουφούσες σαν σφουγγάρι κάθε οδηγία των προπονητών σου . Τους αγαπούσες όλους ιδιαίτερα. Τον Minas Tofas που μαζί κάνατε τα πρωτα σου ποδοσφαιρικά βήματα, αλλά και τον Λευτέρη Ελευθερίου και τον Γιασεμάκη που πάντα θαυμαζες! Τον Louis Loizou Fabiano τον ξεχώριζες και μαζί του μου έλεγες ότι μια μέρα θα αγωνιζόσαστε στο run & swim! Κρυφή αδυναμία σου όμως το μπάσκετ. Από μικρός να παρακολουθείς την αγαπημένη σου Ένωση και να καμαρώνεις ιδιαίτερα τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Είχες ενθουσιαστεί τόσο πολύ όταν σε μια από τις βραβεύσεις της κολύμβησης σε βράβευσε ο Trisokkas K. Panayiotis.
Μαμά μου έλεγες, βραβευτηκα από ένα θρύλο!

Διψούσες για ζωή γιε μου.... απολάμβανες κάθε της λεπτό με ιδιαίτερη ένταση. Απολάμβανες την παρέα με μικρούς και μεγάλους και έβρισκες πάντα τον τρόπο να επικοινωνείς με ολους. Ειχες πολλές ανησυχίες και ευαισθησίες λες και ήσουν ώριμος ενήλικας.
Μόνο περηφάνια μας χάρισες γιε μου...

Μόνο αγάπη, καλοσύνη και ένα αληθινό χαμόγελο για όλο τον κόσμο.

Και τώρα μωρό μου, όλοι εμείς που σε λατρέψαμε, οι γονείς σου, τα αδέρφια σου που τόσο νοιαζόσουν, οι παππούδες σου, οι θείοι και τα λατρεμένα σου ξαδέρφια, οι αμέτρητοι φίλοι σου καλούμαστε να ζήσουμε χωρίς εσένα... έχουμε όλοι μας όμως Ιάκωβε μου εκατομμύρια λόγους και υπέροχες στιγμές να σε θυμόμαστε με υπέροχες αναμνήσεις.
Καλή αντάμωση γιόκα μου...

Είμαι ευγνώμων στο Θεό που μου χάρισε ένα τόσο σπάνιο και χαρισματικό παιδί ...
Είθε η ζωή που έζησες να φωτίζει το δρόμο μας....
Σε λατρεύω
Η μανούλα σου.....»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Το συγκινητικό αντίο του δασκάλου του άτυχου Ιάκωβου-«Σ’ αγαπώ μικρέ μου»

Δειτε Επισης

Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
BINTEO: Πήγε για κούρεμα και τον πήρε ο ύπνος-Η απόφαση του κουρέα που έγινε viral
Το Χάρβαρντ ζητά συγγνώμη και αφαιρεί το δέσιμο βιβλίου-Ήταν φτιαγμένο από... ανθρώπινο δέρμα
Αναμένει υλοποίηση έργων και προειδοποιεί η Συντ. Γονέων Σχολείων του Ύψωνα
Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις