Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Έκαναν σήμα σε όχημα, σταμάτησε και άρχισαν να τρέχουν πεζοί οι επιβαίνοντες

  29/12/2020 07:28
Έκαναν σήμα σε όχημα, σταμάτησε και άρχισαν να τρέχουν πεζοί οι επιβαίνοντες

Έκαναν σήμα σε όχημα, σταμάτησε και άρχισαν να τρέχουν πεζοί οι επιβαίνοντες

  29/12/2020 07:28

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, ενώ διενεργούσαν χθες το απόγευμα τροχονομικούς ελέγχους, έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο. 

Ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του και εξήλθε του οχήματος μαζί με ακόμη 3 επιβάτες (δεν έφερε κανείς προστατευτική μάσκα) και τράπηκαν σε φυγή. Τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν και ακινητοποίησαν ένα εκ των επιβατών, ενώ οι υπόλοιποι τρεις κατάφεραν και διέφυγαν. 

Από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες εγγραφής που έφερε το πιο πάνω αυτοκίνητο, δεν ήταν δικές του, αλλά ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο, καθώς επίσης και ο αριθμός πλαισίου που έφερε, ανήκει σε άλλο όχημα. 

Εναντίον του πιο πάνω προσώπου ηλικίας 21 ετών, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Προσοχή συστήνει η Αστυνομία σε ιδιοκτήτες οχημάτων μετά την κλοπή δύο αυτοκινήτων

Στο μεταξύ, υπόθεση κλοπής δύο οχημάτων διερευνά η Αστυνομία Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από τους ιδιοκτήτες τους η κλοπή δύο οχημάτων τύπου σαλούν, που ήταν σταθμευμένα έξω από τις κατοικίες τους στις περιοχές Κάτω Πάφου και Χλώρακας.

Η αξία και των δυο οχημάτων υπολογίζεται κοντά στις 7 χιλιάδες ευρώ. 

Η Αστυνομία Πάφου απευθύνει  έκκληση στους ιδιοκτήτες οχημάτων, να προσέχουν που σταθμεύουν τα οχήματα τους ώστε να  μην διευκολύνουν  τις απόπειρες  κλοπής.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας