Τετάρτη 6 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Παρακολουθούσαν τον Κωστρίκη πριν τους βανδαλισμούς-«Συγκεκριμένη γνωστή οργάνωση»

  28/12/2020 12:53
Παρακολουθούσαν τον Κωστρίκη πριν τους βανδαλισμούς-«Συγκεκριμένη γνωστή οργάνωση»

Παρακολουθούσαν τον Κωστρίκη πριν τους βανδαλισμούς-«Συγκεκριμένη γνωστή οργάνωση»

  28/12/2020 12:53
Ενέργεια εκφοβισμού, στον απόηχο των προτάσεων του και των μέτρων που λαμβάνει η Κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, βλέπει το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, Λεόντιος Κωστρίκης, σε σχέση με τους βανδαλισμούς στο όχημα του.
 

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο κ. Κωστρίκης ανέφερε πως οι νυχτοβάτες έγραψαν με σπρέι συνθήματα, τα οποία όπως είπε, παραπέμπουν σε συγκεκριμένη γνωστή οργάνωση.  
 
«Δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο, ήξεραν πάρα πολύ καλά τι έκαναν. Υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα και τοίχοι αλλά επέλεξαν το αυτοκίνητό μου», ανέφερε ο κ. Κωστρίκης, προσθέτοντας πως υπάρχουν ενδείξεις πως άτομα παρακολουθούσαν την οικία του τις προηγούμενες ημέρες.  
 
«Το μήνυμα που ήθελαν να δώσουν είναι ότι γνωρίζουμε που είναι το σπίτι σου. Επειδή είμαι άτομο που δεν έχω διάφορες με κανέναν, έχει να κάνει πρωτίστως υπό την ιδιότητα μου ως μέλος της επιτροπής και από τη θέση που προτάσσω με τα εμβόλια και τις συμβουλές που δίνω».
 
Την ίδια ώρα, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, έστειλε το μήνυμα πως δεν πρόκειται να τον εκφοβίσουν τέτοιες ενέργειες, ώστε να σταματήσει να κάνει τη δουλειά του.
 
«Δεν πρόκειται να σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου επειδή κάποιοι βανδάλισαν το όχημα μου. Είναι περιουσία δική μου που την απέκτησα με κόπους. Αυτή τη στιγμή το καθήκον με καλεί και σαν επιστήμονας και σαν πολίτης. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και δεν εκφοβίζομαι από αυτά και δεν πρόκειται να με σταματήσουν και πιστεύω στην Αστυνομία της Κύπρου και είμαι σίγουρος ότι θα τους πιάσουν».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας