Τετάρτη 27 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Kαταδικάζουν Κυβέρνηση και Υπ. Υγείας τους βανδαλισμούς στον Κωστρίκη

  27/12/2020 15:04
Kαταδικάζουν Κυβέρνηση και Υπ. Υγείας τους βανδαλισμούς στον Κωστρίκη

Kαταδικάζουν Κυβέρνηση και Υπ. Υγείας τους βανδαλισμούς στον Κωστρίκη

  27/12/2020 15:04
Καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο όχημα του μέλους της επιστημονικής ομάδας Λεόντιου Κωστρίκη, η Κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βανδαλισμοί στο όχημα του Κωστρίκη-Έγραψαν συνθήματα

Με ανάρτησή του στο twiter, o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, αναφέρει «καταδικάζουμε τις κακόβουλες ενέργειες εναντίον του καθηγητή Λ. Κωστρικκη, ενός άξιου επιστήμονα που προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του μαζί με άλλους συναδέλφους του αφιλοκερδώς στον τόπο μας».
Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι, έγραψαν τα ξημερώματα συνθήματα στο όχημα του Λεόντιου Κωστρίκη.
 
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, μέλη της οποίας από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο και περισυνέλεξαν τεκμήρια.
 
Σημειώνεται πως ο κ. Κωστρίκης είχε γίνει και στο παρελθόν δέκτης απειλών, λόγω της ιδιότητας του ως μέλος της επιστημονικής ομάδας και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι δράστες προέβησαν στους βανδαλισμούς για τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό και την επαγγελματική του ιδιότητα.
 
Το περιστατικό, καταδίκασε προηγουμένως και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη, σε δηλώσεις της από το Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Η κ. Γιαννάκη χαρακτήρισε «απαράδεκτο, να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα συνάδελφο ο οποίος δίνει το παρών του μέσα από τη Συμβουλευτική Ομάδα, βοηθώντας τον Υπουργό, το Υπουργείο και δίνοντας συμβουλές. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το οποίο έγινε στον αγαπητό και φίλτατο Κωστρίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανησυχία Υπουργείου Υγείας για τα κρούσματα-«Απαράδεκτο αυτό που έγινε στον Κωστρίκη»

«Οι βανδαλισμοί κατά της περιουσίας του κ. Κωστρίκη είναι καταδικαστέοι»

Με ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός, καταδικάζει και αυτός τους βανδαλισμούς, στο όχημα του μέλους της επιστημονικής ομάδας, Λεόντιου Κωστρίκη.

Όπως αναφέρει το κυβερνών κόμμα, «οι βανδαλισμοί, κατά της περιουσίας του κ. Κωστρίκη είναι καταδικαστέοι. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει την περιουσία κανενός. Πόσο μάλλον των ανθρώπων που με την επιστημοσύνη τους συμβουλεύουν για να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε.

Αυτή την περίοδο χρειάζεται να επικρατήσει ο ορθολογισμός και με τη βοήθεια της επιστήμης θα μπορέσουμε να επανέλθουμε σιγά-σιγά στην καθημερινότητά μας, ξεκινώντας από τον εμβολιασμό που ξεκίνησε ήδη και στη χώρα μας».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας