Το συγκινητικό αντίο του δασκάλου του άτυχου Ιάκωβου-«Σ’ αγαπώ μικρέ μου»

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο εντεκάχρονος, Ιάκωβος Τριάρου, που έφυγε τόσο απρόσμενα και άδικα, ανήμερα των Χριστουγέννων. 

Ο άτυχος εντεκάχρονος, ενώ βρισκόταν σπίτι του και έπαιζε με άλλα παιδάκια, έχασε τις αισθήσεις του. Επί τόπου κλήθηκε παιδίατρος, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει τις αισθήσεις του χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο ο εντεκάχρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το αγόρι και προχώρησαν σε διασωλήνωση του, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ο εντεκάχρονος απεβίωσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του εντεκάχρονου Ιάκωβου, διενεργήθηκε το πρωί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την νεκροτομή δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του εντεκάχρονου και ως εκ τούτου, λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες θα ρίξουν φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον εντεκάχρονο-Ρίχνουν φως οι επιστημονικές εξετάσεις

Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου Αγίας Νάπας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά για τον αδόκητο θάνατο του μικρού Ιακώβου.

Την ίδια ώρα συγκινητικό ήταν το αντίο το δάσκαλου στη μουσική του μικρού Ιάκωβου, Δημήτρη. 

«Μια άσχημη χρονιά για πολλούς, η χειρότερη η δική μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάνω ένα δικό μου παιδί. Κάθε Τετάρτη σε περίμενα μικρέ μου Ιάκωβε. «Μα επέρασεν η ώρα κύριε;» Ναι Ιάκωβε μου θα συνεχίσουμε την επόμενη εβδομάδα. Όχι πια! Ποτέ δεν φανταζόμουν να χάσω ένα από τα παιδιά μου με τέτοιον τρόπο. Ποτέ δεν βαριόμουν, ποτέ δεν βαριόσουν, περνούσαμε ωραία, αγαπούσες την μουσική και ότι άλλο ασχολήσουν. Υπόδειγμα μαθητή, υπόδειγμα ανθρώπου και ήσουν μόλις 11 χρόνων. Εύχομαι το δικό μου τραγούδι να σε συνοδεύσει στις πόρτες του παραδείσου. Σε αγαπώ μικρέ μου Ιάκωβε θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου! Ο Δάσκαλος σου!»


Ο εντεκάχρονος ήταν μέλος των ακαδημιών της ομάδας του Παραλιμνίου, η οποία με ανακοίνωση της εκφράζει τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του μικρού Ιάκωνου.
 
«Ο μικρός Ιάκωβος ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας αλλά και πιστός φίλος της ομάδας μας, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, με απίστευτη αγάπη προς αυτήν, γαλουχημένος από την οικογένειά του που τόσα πολλά προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα μας.
 
Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές. Ευχή μας, ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια. Αποφασίστηκε όπως οι σημαίες στο οίκημα μας να κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες 9 ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όλων των ηλικιών να αγωνιστούν στον επόμενο επίσημο τους αγώνα με μαύρα περιβραχιόνια αλλά και να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή».
 
Καταλήγοντας η ομάδα του Παραλιμνίου αναφέρει πως σε συνεργασία με την Επιτροπή διαχείρισης των Ακαδημιών, «τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες αποφάσεις που έχουν παρθεί προκειμένου να τιμήσουμε αλλά και να κρατήσουμε άσβεστη την μνήμη του μικρού Ενωσίτη μας. Καλό παράδεισο Αγγελούδι και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τη ψυχή μας για να βλέπεις την Ένωση σου από ψηλά και να χαίρεσαι».

Δειτε Επισης

Ανήλικη ξυλοκόπησε άγρια τη 17χρονη αδερφή της στην Ελλάδα-Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του
«Θέλουμε μία ζωή απαλλαγμένη από τον φόβο της αστυνομικής βίας»-Ειρηνική διαμαρτυρία μεταναστών
Άνοδος 5,4% στις αφίξεις τουριστών την πρώτη τριμηνία 2024-Αισιοδοξία Υφ. Τουρισμού
Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων