Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στον εντεκάχρονο-Ρίχνουν φως οι επιστημονικές εξετάσεις

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του εντεκάχρονου Ιάκωβου, που απεβίωσε χθες το απόγευμα, ανήμερα των Χριστουγέννων, διενεργήθηκε το πρωί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανείπωτη τραγωδία ανήμερα των Χριστουγέννων… Έσβησε εντεκάχρονο αγοράκι
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την νεκροτομή δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του εντεκάχρονου και ως εκ τούτου, λήφθηκαν δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις, οι οποίες θα ρίξουν φως.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:45 το απόγευμα της Παρασκευής το αγοράκι, ενώ βρισκόταν σπίτι του και έπαιζε με άλλα παιδάκια, έχασε τις αισθήσεις του.
 
Επί τόπου κλήθηκε παιδίατρος, ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει τις αισθήσεις του χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια με ασθενοφόρο ο εντεκάχρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το αγόρι και προχώρησαν σε διασωλήνωση του, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ο εντεκάχρονος απεβίωσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.
 
Ο εντεκάχρονος ήταν μέλος των ακαδημιών της ομάδας του Παραλιμνίου, η οποία με ανακοίνωση της εκφράζει τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του μικρού Ιάκωνου.
 
«Ο μικρός Ιάκωβος ήταν ποδοσφαιριστής των ακαδημιών μας αλλά και πιστός φίλος της ομάδας μας, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, με απίστευτη αγάπη προς αυτήν, γαλουχημένος από την οικογένειά του που τόσα πολλά προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει στην ομάδα μας.
 
Τα λόγια φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα σε τέτοιες στιγμές. Ευχή μας, ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια. Αποφασίστηκε όπως οι σημαίες στο οίκημα μας να κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες 9 ημέρες, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όλων των ηλικιών να αγωνιστούν στον επόμενο επίσημο τους αγώνα με μαύρα περιβραχιόνια αλλά και να τηρηθεί μονόλεπτος σιγή».
 
Καταλήγοντας η ομάδα του Παραλιμνίου αναφέρει πως σε συνεργασία με την Επιτροπή διαχείρισης των Ακαδημιών, «τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν κι άλλες αποφάσεις που έχουν παρθεί προκειμένου να τιμήσουμε αλλά και να κρατήσουμε άσβεστη την μνήμη του μικρού Ενωσίτη μας. Καλό παράδεισο Αγγελούδι και να είσαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τη ψυχή μας για να βλέπεις την Ένωση σου από ψηλά και να χαίρεσαι».
 

Δειτε Επισης

Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE: Επιβεβαιώνεται ότι δεν πλήγηκαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσού-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης