Χειροπέδες σε δυο νεαρούς που παραβίασαν το κέρφιου-Στην κατοχή του ενός ναρκωτικά

Η Αστυνομία συνέλαβε το βράδυ της Πέμπτης δύο νεαρούς στην Πάφο αφού τους εντόπισε σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις να παραβιάζουν την απαγόρευση κυκλοφορίας. Στη μία περίπτωση 29χρονος είχε επίσης στην κατοχή του μικρή ποσότητα μεταμφεταμίνης ενώ στην άλλη περίπτωση 26χρονος αντιστάθηκε στην σύλληψή του και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες στις 23:15 το βράδυ στην οδό Πινδάρου εντοπίστηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών να κυκλοφορεί πεζός κατά παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Στον 29χρονο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο και επιπρόσθετα μετά από σωματική έρευνα που του έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα μεταμφεταμίνης, κλήθηκε στα Γραφεία της ΥΚΑΝ προέβη σε κατάθεση και παραδέχτηκε ότι τα κατείχε για δική του χρήση. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση στις 23:00 εντοπίστηκε 26χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου να περιφέρεται κατά παράβαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. Πληροφορήθηκε από τον επί καθήκοντι Αστυνομικό ότι διαπράττει αδίκημα και στην προσπάθεια τους να τον συλλάβουν αυτός προέβαλε αντίσταση. Τελικά έγινε κατορθωτή η σύλληψη του. Ακολούθως οδηγήθηκε στα Γραφεία των Μικροπαραβάσεων και μετά τέθηκε υπό κράτηση στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για περαιτέρω διερεύνηση  της υπόθεσης.
 
Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι αυτά της παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντος του, αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη και άσκοπη μετακίνηση κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό