Πέμπτη 4 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος-Συνελήφθη ο ένας παραδόθηκε ο άλλος

  14/12/2020 13:54
Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος-Συνελήφθη ο ένας παραδόθηκε ο άλλος

Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος-Συνελήφθη ο ένας παραδόθηκε ο άλλος

  14/12/2020 13:54

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα στην Πάφο ηλικίας 39 και 23 ετών για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, επικίνδυνης και αλόγιστης οδήγηση, μη χρήσης ζώνης ασφαλείας, για τροχαίες παραβάσεις και παραβίαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12:35 χθες, ενώ μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου βρίσκονταν περιπολία στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων αντιλήφθηκαν όχημα το οποίο στο πίσω μέρος δεν έφερε πινακίδες εγγραφής. Τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός του οχήματος δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας αλλά και προστατευτική μάσκα κατά παράβαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο. Στον οδηγό του οχήματος έγινε σήμα να σταματήσει χωρίς αυτός να το πράξει, ακολούθως καταδιώχθηκε, ενώ σε κάποιο σημείο χωματόδρομου το όχημα ακινητοποιήθηκε. Οι δύο επιβαίνοντες του οχήματος εξήλθαν του οχήματος και επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί για να αποφύγουν της σύλληψης. 

Στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε ο συνοδηγός του οχήματος που όπως διαφάνηκε πρόκειται για 39χρονο, ο οποίος ανακρινόμενος σε κατάθεση του ανέφερε πως ο οδηγός ο οποίος διέφυγε είναι 23 ετών επίσης από την Πάφο.

Στο πλαίσιο έρευνας στο όχημα εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, ενώ ο 39χρονος στην ανάκριση του ανέφερε πως τα ανευρεθέντα ανήκουν στον 23χρονο . 

Γύρω στις 17:30 χθες παρουσιάστηκε ο 23χρονος από μόνος του στα Γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου)  όπου παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά τα κατείχε για δική του χρήση.

Τα δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν για τα αδικήματα τα οποία διέπραξαν. Συγκεκριμένα ο  23χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, και  τις τροχαίες παραβάσεις (αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, το όχημα δεν διέθετε πιστοποιητικό καταλληλότητας, κυκλοφορίας και ασφάλειας) , αλλά και οι δύο για την παραβίαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας