Έσπασαν τζάμια σταθμευμένων οχημάτων, έκλεψαν αντικείμενα-Υπό τετραήμερη κράτηση 24χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 4 ημερών εναντίον ενός προσώπου, ηλικίας 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά πέντε διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και παράνομη κατοχή περιουσίας.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκαν στη Δύναμη από πέντε κατοίκους της Λάρνακας ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα αυτοκίνητά τους, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε δρόμους της πόλης.

Οι δράστες φέρονται να έσπασαν τζάμια των αυτοκινήτων, ενώ σε δύο περιπτώσεις έκλεψαν από αυτά διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά.
 
Γύρω στις 4 χθες το απόγευμα μέλος της Τροχαίας Λάρνακας, που βρισκόταν σε περιπολία σε δρόμο της πόλης, ανέκοψε για έλεγχο ένα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών, μετά από πληροφορία που έλαβε από πολίτη, ότι αυτός πιθανόν να ενέχεται στις υποθέσεις κλοπής από αυτοκίνητα.
 
Ακολούθησε έρευνα και στην κατοχή του 24χρονου εντοπίστηκε περιουσία, η οποία αποτελεί μέρος των αντικειμένων που κλάπηκαν από το αυτοκίνητο ενός από τους παραπονούμενους.
 
Αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Ο 24χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Με αφορμή τα πιο πάνω περιστατικά υπενθυμίζουμε σε όλους ότι θα πρέπει πάντοτε να λαμβάνουμε τα δικά μας μέτρα για προστασία της περιουσίας μας. Εντός των οχημάτων μας δεν αφήνουμε ποτέ εκτεθειμένα ή σε περίοπτη θέση τσάντες, πορτοφόλια ή άλλα αντικείμενα αξίας. Αποφεύγουμε να σταθμεύουμε τα οχήματά μας σε απόμερα ή σκοτεινά σημεία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πριν εγκαταλείψουμε το όχημά μας βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε μαζί μας τα κλειδιά και πως όλα τα παράθυρα είναι κλειστά και οι πόρτες κλειδωμένες. Αν στο αυτοκίνητό μας υπάρχει εγκατεστημένο αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού, δεν ξεχνάμε ποτέ να το θέσουμε σε λειτουργία.

Δειτε Επισης

Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού