Δευτέρα 18 Οκτ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έσπασαν τζάμια σταθμευμένων οχημάτων, έκλεψαν αντικείμενα-Υπό τετραήμερη κράτηση 24χρονος

  14/12/2020 08:21
Έσπασαν τζάμια σταθμευμένων οχημάτων, έκλεψαν αντικείμενα-Υπό τετραήμερη κράτηση 24χρονος

Έσπασαν τζάμια σταθμευμένων οχημάτων, έκλεψαν αντικείμενα-Υπό τετραήμερη κράτηση 24χρονος

  14/12/2020 08:21

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 4 ημερών εναντίον ενός προσώπου, ηλικίας 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά πέντε διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και παράνομη κατοχή περιουσίας.  
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκαν στη Δύναμη από πέντε κατοίκους της Λάρνακας ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα αυτοκίνητά τους, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε δρόμους της πόλης.

Οι δράστες φέρονται να έσπασαν τζάμια των αυτοκινήτων, ενώ σε δύο περιπτώσεις έκλεψαν από αυτά διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά.

 
Γύρω στις 4 χθες το απόγευμα μέλος της Τροχαίας Λάρνακας, που βρισκόταν σε περιπολία σε δρόμο της πόλης, ανέκοψε για έλεγχο ένα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών, μετά από πληροφορία που έλαβε από πολίτη, ότι αυτός πιθανόν να ενέχεται στις υποθέσεις κλοπής από αυτοκίνητα.
 
Ακολούθησε έρευνα και στην κατοχή του 24χρονου εντοπίστηκε περιουσία, η οποία αποτελεί μέρος των αντικειμένων που κλάπηκαν από το αυτοκίνητο ενός από τους παραπονούμενους.
 
Αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Ο 24χρονος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τέσσερις μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Με αφορμή τα πιο πάνω περιστατικά υπενθυμίζουμε σε όλους ότι θα πρέπει πάντοτε να λαμβάνουμε τα δικά μας μέτρα για προστασία της περιουσίας μας. Εντός των οχημάτων μας δεν αφήνουμε ποτέ εκτεθειμένα ή σε περίοπτη θέση τσάντες, πορτοφόλια ή άλλα αντικείμενα αξίας. Αποφεύγουμε να σταθμεύουμε τα οχήματά μας σε απόμερα ή σκοτεινά σημεία, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πριν εγκαταλείψουμε το όχημά μας βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε μαζί μας τα κλειδιά και πως όλα τα παράθυρα είναι κλειστά και οι πόρτες κλειδωμένες. Αν στο αυτοκίνητό μας υπάρχει εγκατεστημένο αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού, δεν ξεχνάμε ποτέ να το θέσουμε σε λειτουργία.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας