Έκλεισε για τέσσερις ώρες η έξοδος Καλού Χωριού προς αεροδρόμιο λόγω συσσώρευσης νερού

Η έξοδος του Κυκλικού Κόμβου Καλού Χωριού στη Λάρνακα, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο είχε κλείσει για τέσσερις ώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού, είχε κλείσει η έξοδος του Κυκλικού Κόμβου Καλού Χωριού στη Λάρνακα, ενώ μετά από τέσσερις ώρες άνοιξε και η τροχαία κίνηση συνεχίστηκε κανονικά.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Από αργά το απόγευμα ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ σε καταιγίδα δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός. Την Κυριακή και τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, ενώ, κυρίως την Δευτέρα, ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ από το μεσημέρι και μετά δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στην συνέχεια μη αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)