ΒΙΝΤΕΟ: Έντονες καταιγίδες σε όλη την Κύπρο-Χωρίς ρεύμα δύο επαρχίες

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει ολόκληρη την Κύπρο, επιβεβαιώνοντας τις ενδείξεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για έντονα καιρικά φαινόμενα.
 
Σε όλες τις πόλεις, επικρατούν καταιγίδες και σφοδροί άνεμοι, χωρίς ευτυχώς μέχρι στιγμής να παρατηρηθούν σοβαρά προβλήματα.
Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ασταθείς καιρικές συνθήκες θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την περιοχή, µέχρι και το Σάββατο.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές η και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα παράλια ενώ από το µεσηµέρι και µετά και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η μθάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές η και καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια τοπικά µέχρι ταραγµένη.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα που δεν αποκλείεται κατά τις µεσηµβρινές ώρες να δώσουν µεµονωµένη βροχή.
 
Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο να σηµειωθεί µεµονωµένη βροχή ενώ από αργά το απόγευµα προς βράδυ αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες.
Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, ενώ την Κυριακή αναµένεται µικρή άνοδος, παραµένοντας στα ίδια επίπεδα την ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Διακοπές ρεύματος
Την ίδια ώρα, λόγω της κακοκαιρίας, αρκετές περιοχές σε Λευκωσία και Λάρνακα βρίσκονται στο σκοτάδι.
 
Στη Λευκωσία, στο σκοτάδι βρίσκονται οι περιοχές Αγίοι Τριμιθιάς και Παλιομέτωχο, ενώ στη Λάρνακα, χωρίς ρεύμα είναι το Ζύγι, ο Ψεματισμένος, το Μαρώνι και ο Άγιος Θεόδωρος.
 
Συνεργεία της ΑΗΚ είναι επί ποδός και προσπαθούν να επιδιορθώσουν τις βλάβες που προέκυψαν.
 
*Βίντεο από Καιρόφιλοι Κύπρου

Δειτε Επισης

Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης
Αυτά είναι τα πέντε μέτρα της Κυβέρνησης για την ακρίβεια-Οριζόντια επιδότηση για ρεύμα, εφάπαξ για καύσιμα
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Εντός της εβδομάδας η αναχώρηση του δεύτερου πλοίου για τη Γάζα
LIVE: Εισηγήθηκε να παραμείνει «ανοιχτή» η αιτία θανάτου του Θανάση η Εισαγγελία-Ο λόγος στην πλευρά της οικογένειας
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί
Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο