Τρίτη 26 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αγρυπνία υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αστυνομίας στην Ορούντα

  01/12/2020 10:53
Αγρυπνία υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αστυνομίας στην Ορούντα

Αγρυπνία υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αστυνομίας στην Ορούντα

  01/12/2020 10:53
Υπό το άγρυπνο βλέμμα της Αστυνομίας, θα τελεστεί απόψε η αγρυπνία που του Μητροπολίτη Μόρφου, στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στην Ορούντα, με απώτερο σκοπό τη διασφάλιση της τήρησης των μέτρων που λαμβάνονται από την Πολιτεία, για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έξι καταγγελίες για τον εκκλησιασμό στην Ορούντα-Στο μικροσκόπιο των Αρχών το βίντεο

Μέλη της Αστυνομίας, θα βρίσκονται επί ποδός και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρήστο Ανδρέου, αν υπάρξει παραβίαση των διαταγμάτων, οι παραβάτες θα καταγγελθούν.
 
Πάντως σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου, αναφέρει πως όσοι από τους πιστούς θέλουν να παρακολουθήσουν την αγρυπνία, μπορούν να φιλοξενηθούν στους χώρους της Μονής.
 
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό προσώπων που παραβίασαν τα μέτρα, κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, την περασμένη Κυριακή στην Ορούντα.
 
Μέχρι στιγμής προέκυψαν έξι καταγγελίες, ενώ είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν και να καταγγελθούν κι άλλα πρόσωπα.
 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, όσον αφορά στον εκκλησιασμό που τελέστηκε στην Ορούντα, την περασμένη Κυριακή και δεν τηρήθηκαν τα μέτρα αυτοπροστασίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν καταγγελθεί έξι πρόσωπα, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκονται τα σχετικά βίντεο, ώστε να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι πιστοί που παρευρέθηκαν στη λειτουργία και δεν τηρούσαν τα μέτρα.
 
Υπενθυμίζεται ότι αρκετοί πιστοί βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στην υπό ανέγερση εκκλησία του Αγίου Φιλουμένου στην Ορούντα, όπου τελέστηκε η λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου. Οι πιστοί βρίσκονταν ο ένας δίπλα από τον άλλο, χωρίς μάσκες, στο προαύλιο της εκκλησίας για να παρακολουθήσουν τη λειτουργία.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας