Ξεκαθαρίζει η Αστυνομία για τις καταγγελίες για λαθραία τσιγάρα από τον ιδιοκτήτη του Cypra

Η Αστυνομία και το Τμήμα Τελωνείων θέλουν να παραθέσουν τα πραγματικά γεγονότα όσον αφορά τη σημερινή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, κ. Γιώργου Περδίκη με περιεχόμενο «Είναι αλήθεια κύριε αρχηγέ ότι η αστυνομία διερεύνησε καταγγελία για λαθρεμπόριο τσιγάρων με κατεχόμενα στο Cypra;Τι απέδειξε η έρευνα; Κουκουλώθηκε και αυτή η υπόθεση;».

Στις 12/8/2019, μετά από πληροφορία που λήφθηκε, διεξήχθη συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Τελωνείων με τη συνδρομή της Αστυνομίας, στον χώρο εργασίας εργαζόμενου προσώπου (σχετική αναφορά στην ανάρτηση του κ. Περδίκη), στην οικία και στα υποστατικά του.

Κατά τη διάρκεια της  κοινής επιχείρησης της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, στην οικία του συγκεκριμένου προσώπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 7 κούτες τσιγάρων διαφόρων μαρκών, 4 πακέτα τσιγάρων, καθώς επίσης και 2 κούτες (των 5 πακέτων) καπνού. Στον χώρο εργασίας του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Όλα τα καπνικά προϊόντα προέρχονταν από τα κατεχόμενα και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων. Η υπόθεση διευθετήθηκε εξώδικα με την καταβολή των 600 ευρώ ως συμβιβαστικό ποσό.

Δειτε Επισης

Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα