Τετάρτη 20 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τσάκωσαν 20χρονο με μισό κιλό κοκαΐνη και δέκα κιλά κάνναβη στη Λεμεσό

  29/11/2020 07:20
Τσάκωσαν 20χρονο με μισό κιλό κοκαΐνη και δέκα κιλά κάνναβη στη Λεμεσό

Τσάκωσαν 20χρονο με μισό κιλό κοκαΐνη και δέκα κιλά κάνναβη στη Λεμεσό

  29/11/2020 07:20
Ποσότητα κάνναβης βάρους 10 κιλών και 669 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης 483 γραμμαρίων περίπου, εντόπισαν χθες μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης ναρκωτικών, σε διαμέρισμα στην επαρχία Λεμεσού. 
 
Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομίας (Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών), μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες σε περιοχή της Λεμεσού για έλεγχο δύο ύποπτα οχήματα. Σε έρευνες που ακολούθησαν στα δύο αυτοκίνητα, με υπεύθυνους οδηγούς 20χρονο και 34χρονο, ανευρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο για αυτόφωρα αδικήματα.
 
Με τη γραπτή συγκατάθεση του 20χρονου, διεξήχθη έρευνα στο διαμέρισμά του, κατά την οποία εντοπίστηκαν 10 περίπου κιλά και 669 γραμμάρια κάνναβης περίπου, 483 γραμμάρια κοκαΐνης περίπου, δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια. 
 
Εναντίον του 20χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Όσον αφορά τον 34χρονο, παραδέχθηκε ενοχή και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.
 
O 20χρονος, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.
 
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας