Παρασκευή 5 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα αναβολή στην επιβολή ποινών στους τρεις ιδιοκτήτες του Nava

  27/11/2020 14:12
Νέα αναβολή στην επιβολή ποινών στους τρεις ιδιοκτήτες του Nava

Νέα αναβολή στην επιβολή ποινών στους τρεις ιδιοκτήτες του Nava

  27/11/2020 14:12
Mε την αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης των τριών ιδιοκτητών του νυχτερινού κέντρου Nava στον Πρωταρά, που κατηγορούνται για επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου το τριήμερο του Κατακλυσμού, συνεχίστηκε σήμερα η υπόθεση, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριου Αμμοχώστου, υπόθεση που εκδικάζεται στη Λάρνακα.
 
Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο δικηγόρος υπεράσπισης, οι υπεύθυνοι του κέντρου βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα «φρέσκο» νόμο, όπως τον χαρακτήρισε, ο οποίος είχε μόλις τεθεί σε ισχύ λόγω και της πανδημίας του κορωνοΐου αλλά τήρησαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα όπως την ειδική σήμανση, τις προβλεπόμενες αποστάσεις σε τραπέζια και τον επιτρεπόμενο αριθμό θαμώνων.
 
Ο δικηγόρος υπεράσπισης τόνισε επίσης πως για την υπόθεση δεν έχουν διωχθεί ποινικά οι θαμώνες, αφού η αστυνομία δεν εξέδωσε επί τόπου εξώδικα πρόστιμα.
 
Σημείωσε πως αυτό ήταν και το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας του κέντρου, ενώ διερωτήθηκε αν η ευθύνη παράβασης έπρεπε να είναι ατομική, να βαραίνει δηλαδή αυτόν που παραβιάζει τα πρωτόκολλα, και όχι τους ιδιοκτήτες του κέντρου.
 
Το δικαστήριο, αφού άκουσε όσα παρέθεσε η υπεράσπιση, ανέβαλε τη διαδικασία επιβολής ποινών, ζητώντας επιπρόσθετο χρόνο για εξέταση και όρισε την 7η Δεκεμβρίου 2020 στις 08:30 για επιβολή ποινής.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας