Κυριακή 7 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Παραβίασαν τα διατάγματα, έπαιζαν χαρτιά και τους τσάκωσε η Αστυνομία

  22/11/2020 10:57
Παραβίασαν τα διατάγματα, έπαιζαν χαρτιά και τους τσάκωσε η Αστυνομία

Παραβίασαν τα διατάγματα, έπαιζαν χαρτιά και τους τσάκωσε η Αστυνομία

  22/11/2020 10:57
Η Αστυνομία συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.
 
Το τελευταίο 24ωρο, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν συνολικά 2,686 ελέγχους σε όλες τις επαρχίες και προέβησαν συνολικά σε 51 καταγγελίες προσώπων, καθώς και σε 3 καταγγελίες υποστατικών, δύο στην Πάφο και ένα στην Αμμόχωστο, για παραβάσεις της Νομοθεσίας και των σχετικών διαταγμάτων.
 
Το ένα από τα υποστατικά που καταγγέλθηκαν, καφενείο στην επαρχία Πάφου, παρέμενε ανοιχτό μετά τις 8.00 το βράδυ, ενώ πέντε πρόσωπα που εντοπίστηκαν στο υποστατικό, επιδίδονταν σε κυβεία.
 
Ο έλεγχος στο υποστατικό διεξήχθη γύρω στις 9.20 το βράδυ του Σαββάτου. Τόσο ο υπεύθυνος του, όσο και οι πέντε θαμώνες καταγγέλθηκαν για παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων για το ωράριο λειτουργίας υποστατικών και την απαγόρευση μετακινήσεων προσώπων μετά τις 8.00 το βράδυ, στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου. Οι ίδιοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και για αδικήματα σχετικά με υπόθεση κυβείας.
 
Παράλληλα, στα σημεία του οδικού δικτύου όπου διεξάγονται έλεγχοι για τις μετακινήσεις προσώπων από και προς τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, σε 222 συνολικά περιπτώσεις δεν επιτράπηκε η μετακίνηση σε πρόσωπα με πρόθεση να μεταβούν στις δύο επαρχίες, αφού δεν πληρούσαν τους όρους των σχετικών διαταγμάτων και οδηγιών.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας