Κυριακή 7 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Προσπάθησε να σώσει μια ζωή και δέχθηκε εξώδικο-Παρέμβαση Αρχηγού Αστυνομίας

  21/11/2020 14:54
Προσπάθησε να σώσει μια ζωή και δέχθηκε εξώδικο-Παρέμβαση Αρχηγού Αστυνομίας

Προσπάθησε να σώσει μια ζωή και δέχθηκε εξώδικο-Παρέμβαση Αρχηγού Αστυνομίας

  21/11/2020 14:54
Ένα τρομερό περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας, η υπεύθυνη ασθενοφόρων Ριάνα Κωνσταντίνου, με την πράξη ανθρωπιάς ενός συμπολίτη μας που τελικά του... κόστισε. 
 
Συγκεκριμένα, πολίτης κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε συνάνθρωπό του, μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου. Στη συνέχεια ωστόσο, ο πολίτης δέχθηκε πρόστιμο από την Αστυνομία. 

«Αγαπητέ κ. Γιάννη Χρήστου σας ζητώ δημόσια Συγνώμη για την ταλαιπωρία που σας προκάλεσα στην ανάγκη μου να δώσετε τις Πρώτες Βοήθειες για να σωθεί η ζωή ενός ανθρώπου μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου... Νιώθω την βαθύτητα ανάγκη να πληρώσω εγώ το πρόστιμο που λάβετε από τον Αστυνομικό ψες βράδυ.... Παρακαλώ θερμά επειδή δεν κράτησα το κινητό σας όπως επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων για να μπορέσω να σας μιλήσω.... Η πράξη σας ήταν πράξη τιμής και προσφοράς...Μακάρι όλοι οι πολίτες να ήταν σαν και εσάς...», ανέφερε σε ανάρτησή της η υπεύθυνη ασθενοφόρων, Ριάνα Κωνσταντίνου. 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Αρχηγού της Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου, στη συνέχεια ο οποίος ανέφερε ότι «θα εξετάσουμε την περίπτωση σε συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα», για να χαιρετίσει την κίνηση του Αρχηγού η υπεύθυνη ασθενοφόρων. 

«Χαιρετίζω την Άμεση Ανταπόκριση του Αρχηγού και Β. Αρχηγού Αστυνομίας προς διερεύνηση της υπόθεσης με το πρόστιμο του πολίτη εν ώρα παροχής πρώτων βοηθειών, η εμπλοκή τους αποδεικνυει την σπουδαιότητα του ρόλου και του έργου τους!».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας