Κατέθεσαν ενώπιον Δικαστηρίου δύο γιατροί για υπόθεση απόπειρας φόνου στην Πάφο

Με την κατάθεση νέων μαρτύρων κατηγορίας  συνεχίστηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο υπόθεση απόπειρας φόνου η οποία φέρεται να διαπράχθηκε τον Μάιο 2020.

Στην σημερινή ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν ιατροί που επιβεβαίωσαν ότι υπήρξε τραυματισμός του παραπονούμενου σε τρία σημεία με μαχαίρι. 

Οι μάρτυρας Δρ Πετρίδης χειρούργος του Γενικού Νοσοκομείου και η Ειρήνη Πατρόκλου ιατρός και  διερμηνέας που πήρε τις καταθέσεις από τον κατηγορούμενο και ένα μάρτυρα  αντεξετάστηκαν από τους συνηγόρους υπεράσπισης του κατηγορούμενου  δικηγόρων  Γιάννη  Παπαζαχαρία, Χριστίνα Παπαζαχαρία και Χριστίνα Λισκαβίδου. Ο δικηγόρος Γ . Παπαζαχαρία στην αντεξέταση του ρώτησε τους δύο μάρτυρες κατηγορίας για την σοβαρότητα των τραυμάτων που έφερε ο παραπονούμενος  και αυτοί απήντησαν πως τα τραύματα ήταν εν  δυνάμει επικίνδυνα. Επίσης σημείωσαν πως επειδή αντιμετωπίστηκαν δεν διέτρεξε κίνδυνο η ζωή του παραπονούμενου τραυματία .   

Η υπόθεση ορίστηκε από το Κακουργιοδικείο Πάφου  στις 8 και 9 Δεκεμβρίου με τη συνέχιση της κατάθεσης νέων μαρτύρων κατηγορίας.

Υπενθυμίζεται πως ο παραπονούμενος ηλικίας 34 ετών,  ισχυρίστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι ο κατηγορούμενος τον κτύπησε με μαχαίρι στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος, ηλικίας 31 ετών, προβάλλει την υπεράσπιση της αυτοάμυνας ότι δηλαδή, ο παραπονούμενος τού επιτέθηκε με σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας και αυτός τυχαία βρήκε μπροστά του, πάνω στο τραπέζι, ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε. 

Σημειώνεται πως ο 31χρονος απήντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και παραμένει υπό κράτηση, μετά από αίτημα του εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής Δικηγόρου της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου ενώ ένσταση δεν έφεραν οι συνήγοροι υπεράσπισης του. 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών