Τρεις υποθέσεις οδήγησης υπό επήρεια ναρκωτικών σε 48 ώρες στην επαρχία Αμμοχώστου

Τρεις υποθέσεις οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, εντός δύο ημερών, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις δέκα το πρωί της 14ης Νοεμβρίου, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου κατήγγειλαν στο Λιοπέτρι, άνδρα  ηλικίας 40 ετών ότι οδηγούσε αυτοκίνητο ενώ αυτό ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο και με ακυρωμένο το πιστοποιητικό ασφάλισης έναντι τρίτου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ηγέρθησαν υποψίες ότι ο 40χρονος οδηγούσε το όχημα του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοτέστ με θετική ένδειξη και μαζί με το αυτοκίνητο του οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου όπου του λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση ναρκοτέστ.

Σε δεύτερη περίπτωση γύρω στις 09.30 το πρωί της 15ης Νοεμβρίου, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου κατήγγειλαν στην Σωτήρα νεαρό ηλικίας 24 ετών ότι οδηγούσε αυτοκίνητο του, ενώ του είχε στερηθεί το δικαίωμα οδήγησης στερημένη άδεια οδηγού.
 
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου υπήρξε υποψία ότι ο 24χρονος οδηγούσε το όχημα του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη.
 
Ο νεαρός με το αυτοκίνητο του οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας όπου του λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση νάρκοτεστ.
 
Σε τρίτη περίπτωση γύρω στις 11.20 εχθές το βράδυ μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν στη Σωτήρα για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 33 ετών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου προκλήθηκε η υποψία στους αστυνομικούς ότι ο 33χρονος οδηγούσε το όχημα του υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη.
 
Ο νεαρός με το αυτοκίνητο του οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας όπου του λήφθηκε δείγμα για τελική εξέταση νάρκοτεστ.
 
Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»