Τσάκωσαν υπάλληλους μαγαζιού να χορεύουν σε τραπέζια πελατών-Πρόστιμο χιλιάδων ευρώ

Σε 58 καταγγελίες πολιτών και 6 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο. 
 
 Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 06:00 σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 2.760 έλεγχοι.
 
Σημείωσε ότι από τις 58 καταγγελίες πολιτών, οι 27 αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, οι 21 αφορούσαν διακινήσεις μετά την απαγόρευση διακίνησης, εκ των οποίων οι 20 στη Λεμεσό και 1 στην Αμμόχωστο, και οι άλλες 10 αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε υποστατικά.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 570 έλεγχοι με 7 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών.
 
Mάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε ένα από τα υποστατικά που καταγγέλθηκαν στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν υπάλληλοι του μαγαζιού να χορεύουν σε τραπέζια θαμώνων. Στο υποστατικό επιβλήθηκε πρόστιμο 4500 ευρώ.
 
Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 466 έλεγχοι με 23 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 498 έλεγχοι με 5 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 535 έλεγχοι με 3 καταγγελίες υποστατικών και 7 πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 416 έλεγχοι με 14 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 275 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.
 
Άλλους 40 ελέγχους διενήργησε η Λιμενική Αστυνομία, χωρίς να γίνουν καταγγελίες.

Στο μεταξύ, από τα μπλόκα της Αστυνομίας για τις διακινήσεις οδηγών από και προς τις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού, αποτράπηκαν από τις 17.30 χθες μέχρι σήμερα το πρωί 103 άτομα, τα οποία δεν παρουσίασαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για να δικαιολογεί τη μετάβαση τους από και προς τις Επαρχίες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»
Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Υπ. Γεωργίας: Ευάλωτη η Κύπρος στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής
Ποσό €551,8 εκ., έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024
Διαφορετικές οι αναγνώσεις των μέτρων από συμπολίτευση και αντιπολίτευση-Οι εισηγήσεις των κομμάτων
Μέντζη, Παπαχαραλάμπους και Πιερίδη υποστηρίζουν οι Οικολόγοι-Οι εκλεκτοί τους στη Λευκωσία