Δευτέρα 8 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αυξημένη κίνηση στα σημεία ελέγχου από και προς Λεμεσό και Πάφο-Η έκκληση της Αστυνομίας

  14/11/2020 12:51
Αυξημένη κίνηση στα σημεία ελέγχου από και προς Λεμεσό και Πάφο-Η έκκληση της Αστυνομίας

Αυξημένη κίνηση στα σημεία ελέγχου από και προς Λεμεσό και Πάφο-Η έκκληση της Αστυνομίας

  14/11/2020 12:51
Σχετικά με τους ελέγχους που διενεργούνται στα σημεία εισόδου και εξόδου στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου για εφαρμογή των σχετικών διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, η Αστυνομία κάνει έκκληση προς το κοινό να συμμορφώνεται με τις σχετικές οδηγίες.
 
Λόγω του ότι στα σημεία αυτά παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση, καλούνται οι οδηγοί και επιβαίνοντες των οχημάτων να έχουν έτοιμα όλα τα δικαιολογητικά έγγραφα που θα τους ζητηθούν από τα μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο, ούτως ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος αναμονής. Κύριο μέλημα της Αστυνομίας είναι η αποφυγή της περαιτέρω ταλαιπωρίας του κοινού. 
 
Επισημαίνεται ότι, η Αστυνομία δεν προβαίνει σε καταγγελίες σε όσους δεν κατέχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά διακίνησης στις πιο πάνω επαρχίες, όμως η είσοδος ή έξοδος από τις εν λόγω επαρχίες δεν θα επιτρέπεται.
 
Σημειώνεται ότι προβλήματα δημιουργούνται για επαγγελματίες οδηγούς. Ο Σωτήρης Ηλία οδηγός βαρέων οχημάτων εδώ και τριάντα χρόνια, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε μιλώντας εκ μέρους μιας μεγάλης μερίδας οδηγών φορτηγών στην Επαρχία Πάφου που διακινούνται προς τις άλλες Επαρχίες, το πρόβλημα τους εστιάζεται στο τεστ COVID- 19 που πρέπει να διενεργούν με ισχύ 7 ημέρες.
 
Αυτό, όπως εξήγησε, είναι αρκετά δύσκολο, κάθε επτά ημέρες να χρειάζονται οι οδηγοί στον κλάδο του που ταξιδεύουν καθημερινά εκτός Επαρχίας να πρέπει να υποβάλλονται στη σχετική δειγματοληψία.  Οι διαδρομές που κάνουν οι οδηγοί φορτηγών- βαρέων οχημάτων  καθημερινά είναι Πάφος- Λάρνακα, Πάφος - Λεμεσός και Πάφος - Λευκωσία, συμπλήρωσε. 

Αυτό σημείωσε είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, ενώ τα άλλα που έχουν παρατηρηθεί θα ξεπεραστούν.

Εξέφρασε ωστόσο την ικανοποίηση του που η σχετική δειγματοληψία γίνεται δωρεάν από το Κράτος. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας