Τρίτη 2 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Όσοι δοκιμάσουν να πάνε από οποιονδήποτε δασικό δρόμο, θα τους ανακόψουμε»

  13/11/2020 14:15
«Όσοι δοκιμάσουν να πάνε από οποιονδήποτε δασικό δρόμο, θα τους ανακόψουμε»

«Όσοι δοκιμάσουν να πάνε από οποιονδήποτε δασικό δρόμο, θα τους ανακόψουμε»

  13/11/2020 14:15
Στήθηκαν λίγο πριν τις 12:00 τα εννέα σημεία ελέγχου στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου απαγόρευσης της μετακίνησης από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου και μεταξύ των δυο Επαρχιών, με τον Διευθυντή Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, Γιαννάκη Γεωργίου, να δηλώνει ότι στόχος είναι η διαδικασία να είναι τάχιστη για αποφυγή ταλαιπωρίας των οδηγών.
 
Σε δηλώσεις του στο σημείο ελέγχου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Ακτή του Κυβερνήτη, ο  κ.Γεωργίου είπε πως «σίγουρα είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες, είναι όμως κάτι αναπόφευκτο το οποίο πρέπει να ελέγξουμε, να εφαρμόσουμε τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας».
 
«Θα γίνονται έλεγχοι τάχιστα για να μην προκαλέσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και οποιαδήποτε καθυστέρηση στους συμπολίτες μας», ανέφερε και διαβεβαίωσε ότι «κύριος στόχος μας δεν είναι ούτε η καταγγελία, ούτε να προκαλέσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στους συμπολίτες μας, κύριος μας στόχος είναι να βοηθήσουμε αλλά να εφαρμόσουμε ταυτόχρονα και τα διατάγματα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκόπηκαν δρόμοι, στήθηκαν μπλόκα και άρχισαν έλεγχοι από και προς Λεμεσό-Πάφο
 
Ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι έχουν καλυφθεί όλοι οι δρόμοι και κύριες οδικές αρτηρίες και πως «αν υπάρχουν κάποιοι δρόμοι τους οποίους δεν καλύψαμε, να ξέρουν όσοι δοκιμάσουν να πάνε από οποιονδήποτε δασικό δρόμο, θα τους ανακόψουμε στους αυτοκινητόδρομους μετά, κατά τους ελέγχους που κάνουν τα μηχανοκίνητα περίπολα».
 
Σε σχέση με την παρουσία των στελεχών της Εθνικής Φρουράς, ανέφερε πως ο ρόλος τους είναι υποστηρικτικός για να παράσχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί, ξεκαθαρίζοντας ότι οι έλεγχοι γίνονται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη της Αστυνομίας.
 
Στα σημεία ελέγχου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, πρόσθεσε, βρίσκονται 17 αστυνομικοί, « άλλοι 10 αστυνομικοί στην Αυδήμου, άλλοι πέντε στο σημείο του παλιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού και ταυτόχρονα υπάρχουν πέντε μηχανοκίνητα περίπολα».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας