Του στέρησαν την άδεια και εννέα μέρες μετά συνελήφθη μεθυσμένος-Ποινή φυλάκισης σε 34χρονο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης ενός μήνα και στέρηση άδειας οδηγού για τρεις μήνες, σε 34χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε κατηγορίες που αφορούν αδικήματα οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και οδήγησης μηχανοκινήτου οχήματος με στερημένη άδεια οδηγού.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας «γύρω στη μία το μεσημέρι της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της Τροχαίας σταμάτησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός ηλικίας 34 ετών, αφού μεταξύ άλλων το εξωστ του οχήματος ήταν θορυβώδες. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας είχε στερήσει στις 17 Οκτωβρίου, στον 34χρονο να κατέχει άδεια οδηγού για περίοδο ενός μηνός».
 
Πρόσθεσε ότι «στο νεαρό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 76 μg αντί 22 μg που είναι το όριο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας για τελική ένδειξη η οποία ήταν και πάλι 76 μg». Ακολούθως είπε ότι «συνελήφθη και παρέμεινε υπό κράτηση τόσο για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης όσο και για παρακοή διατάγματος του Δικαστηρίου που του είχε στερήσει την κατοχή άδειας οδηγού για ένα μήνα».
 
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «ο 34χρονος οδηγούσε επίσης το αυτοκίνητο χωρίς ασφάλεια και στις 27 Οκτωβρίου οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενώπιον του οποίου παραδέχθηκε τις δύο κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο νεαρός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι και σήμερα για επιβολή ποινής».
 
Σήμερα ο 34χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός μήνα και στέρηση της άδειας οδηγού για τρεις μήνες, για τα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και για την οδήγηση οχήματος με στερημένη άδεια οδηγού.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Υπ. Γεωργίας: Ευάλωτη η Κύπρος στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής
Ποσό €551,8 εκ., έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024
Διαφορετικές οι αναγνώσεις των μέτρων από συμπολίτευση και αντιπολίτευση-Οι εισηγήσεις των κομμάτων
Μέντζη, Παπαχαραλάμπους και Πιερίδη υποστηρίζουν οι Οικολόγοι-Οι εκλεκτοί τους στη Λευκωσία
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο
Πρόεδρος: Σε 106 Δήμους και Κοινότητες ο Κοινωνικός Λειτουργός της Γειτονιάς, βήμα προς το κράτος πρόνοιας
Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης