Πέμπτη 26 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στο κελί ο 35χρονος που διέρρηξε οικία και επιτέθηκε σε αστυνομικό

  23/10/2020 12:57
Στο κελί ο 35χρονος που διέρρηξε οικία και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Στο κελί ο 35χρονος που διέρρηξε οικία και επιτέθηκε σε αστυνομικό

  23/10/2020 12:57
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 35 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί εναντίον του αναφορικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, το μεσημέρι της Τρίτης  20 Οκτωβρίου, από την οποία κλάπηκε αριθμός κοσμημάτων.

Την ίδια μέρα, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν εξετάσεις σε περιοχή της Λάρνακας, όπου εντόπισαν μέρος των κλοπιμαίων κοσμημάτων και το διαβατήριο της ιδιοκτήτριας της οικίας, που επίσης είχε κλαπεί.
 
Μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του 35χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του και καταζητείτο από την Αστυνομία.
 
Χθες γύρω στις 4.30 το απόγευμα, μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν τον 35χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο σε δρόμο στη Λάρνακα και αφού ανέκοψαν το όχημα, προχώρησαν στη σύλληψή του.
 
Κατά τη σύλληψη, ο ύποπτος επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας, σπρώχνοντας τον με τα χέρια στο στήθος, ενώ προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του υπόπτου, όπου τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας εντόπισαν το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και ασημένια σκεύη, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και μία φωτογραφική μηχανή, για τα οποία διεξάγονται εξετάσεις ώστε να διαφανεί κατά πόσο είναι κλοπιμαία.
 
Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν επίσης ένα ζευγάρι γάντια και διαρρηκτικό εργαλείο, ενώ στην κατοχή του 35χρονου ανευρέθηκε το ποσό των 365 ευρώ.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας