Παρασκευή 15 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στο κελί οι τέσσερις που πιάστηκαν με ναρκωτικά μετά από καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών

  21/10/2020 07:41
Στο κελί οι τέσσερις που πιάστηκαν με ναρκωτικά μετά από καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών

Στο κελί οι τέσσερις που πιάστηκαν με ναρκωτικά μετά από καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών

  21/10/2020 07:41

Ποσότητα 6,5 κιλών κάνναβης κατάσχεσε χθες η Αστυνομία στην Πάφο, ενώ για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 30,31,26 και 37 ετών.

Η σύλληψη των τριών πρώτων προσώπων ήταν επεισοδιακή. Συγκεκριμένα γύρω στις 3 χθες το απόγευμα, στην Πάφο, μέλη της ΥΚΑΝ, έκανα σήμα σε οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να διαφύγει. Στην προσπάθεια του αυτή, το όχημα συγκρούστηκε διαδοχικά με τρία αστυνομικά οχήματα, με αποτέλεσμα  τον ελαφρύ τραυματισμό ενός μέλους της Αστυνομίας. Για την ανακοπή του πιο πάνω οχήματος χρειάστηκε η ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών, τόσο στον αέρα, όσο και κατά του οχήματος, από μέλη της Αστυνομίας.

Μετά την ανακοπή του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν 30χρονος, κάτοικος Λάρνακας, ενώ σε αυτό επέβαιναν άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 31 και 26 ετών, επίσης κάτοικοι Λάρνακας.  Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος  εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους ενός κιλού περίπου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 37χρονου, κάτοικου Πάφου. Γύρω στις 5:20μ.μ. ο 37χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητό του στην Πάφο και ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ. Ο 37χρονος αρχικά παρουσίασε πλαστά έγγραφα της ταυτότητας του, ενώ η πραγματική του ταυτότητα διαπιστώθηκε αργότερα σε έρευνα που έγινε στην οικία του, μετά την εξασφάλιση γραπτής του συγκατάθεσης.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα σε αποθήκη, της οποίας τα κλειδιά είχαν εντοπιστεί προηγουμένως στην κατοχή του 37χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, ποσότητα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους  5,5 κιλών περίπου.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 6165 ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και η Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας