Δίνει απαντήσεις για τη δολοφονία της 36χρονης η νεκροτομή-Άφαντος ο καταζητούμενος

Άφαντος παραμένει ο 29χρονος που καταζητείται από τις Αρχές, από το απόγευμα της Κυριακής, σε σχέση με τη δολοφονία της 36χρονης, Iryna Hurskaya, η οποία εντοπίστηκε νεκρή από τον 15χρονο γιο της και μια φίλη της, στην οικία την στον Άγιο Τύχωνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άφαντος ο ύποπτος για τη δολοφονία της 36χρονης-Χτυπούσε το κεφάλι της με βία
 
Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του, ωστόσο από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως δεν διέφυγε από την Κύπρο, τουλάχιστον από τα νόμιμα σημεία εξόδου της χώρας, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα.
 
Ο 29χρονος ύποπτος είχε να παρουσιαστεί στην εργασία τις τελευταίες μέρες πριν τη διάπραξη του φόνου. Η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει μαρτυρίες σε σχέση με τις τελευταίες του κινήσεις, ενώ ανακρίθηκαν πρόσωπα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε να στήσουν το παζλ της υπόθεσης και να εξακριβωθούν τα κίνητρα πίσω από το άγριο φονικό, που στοίχησε τη ζωή της 36χρονης μητέρας τριών παιδιών.
 
Η 36χρονη εντοπίστηκε γυμνή στο έδαφος του υπνοδωματίου της, ενώ δίπλα της υπήρχε ένα ματωμένο μαξιλάρι και ένα πιστολάκι μαλλιών. Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες στη σκηνή του εγκλήματος, η 36χρονη έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε ξυλοκοπηθεί άγρια.

Επίσης, εντοπίστηκαν ίχνη στραγγαλισμού, ωστόσο  τα ακριβή αίτια θανάτου της, αναμένεται να εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα επί της σορού της, από τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Επιπρόσθετα, από τη νεκροτομή θα εξακριβωθεί ο χρόνος της διάπραξης της δολοφονίας, ο οποίος εκτιμάται πως διαπράχθηκε τα ξημερώματα Σαββάτου, όπου η 36χρονη είχε επιστρέψει στην οικία της μετά από έξοδο, ενώ κατά το δεδομένο χρόνο ο 15χρονος γιος της είχε αναφέρει στην κατάθεση του πως άκουσε θόρυβο, ωστόσο θεώρησε πως ήταν από έξω και δεν έδωσε σημασία.
 
Σημειώνεται πως τα άλλα δύο παιδιά της 36χρονης, από την Παρασκευή το απόγευμα βρίσκονταν με τον πρώην σύζυγο της, στον οποίο θα διανυκτέρευαν το Σαββατοκύριακο. 

Δειτε Επισης

Διαμαρτυρία φοιτητών ΤΕΠΑΚ για μεταφορά μαθημάτων στην Πάφο
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
«Το Ισραήλ παρουσίασε χάρτες στους οποίους θα ελέγχει το 20% της Λωρίδας μετά τον πόλεμο»
Ο πιο χαλαρός κροκόδειλος-Πήρε έναν υπνάκο στη ρόδα πολεμικού αεροσκάφους
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Έδωσε το σύνθημα για αλλαγή σελίδας στον Στρόβολο ο Τσίγκης-«Με μέθοδο και όραμα για όλους τους πολίτες»
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας απέρριψε αγωγή κατά της Δημοκρατίας σε υπόθεση κουρέματος
Παρουσίαση κοινοβουλευτικού έργου του Ευρωβουλευτή ΕΛΚ Λουκά Φουρλά
«Αλλοδαποί στις Κεντρικές ζητούν αναστολή ποινής και συμφωνούν με απέλαση αλλά απορρίπτονται οι αιτήσεις»
Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για υπόθεση λαθρεμπορίου μεταναστών