Άγριος ξυλοδαρμός και ίχνη στραγγαλισμού-Τα ευρήματα στη σκηνή του εγκλήματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με το άγριο φονικό που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, με θύμα την 36χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, Iryna Hurkaya, η οποία εντοπίστηκε το μεσημέρι σε λίμνη αίματος, στην οικία της στον Άγιο Τύχωνα.

Οι ανακριτές της υπόθεσης, μετά από αξιολόγηση στοιχείων, προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του 29χρονου Λιθουανού συντρόφου της 36χρονης, ο οποίος και καταζητείται από τις Αρχές, ενώ με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θεωρείται ο υπό αριθμόν ένας ύποπτος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτός είναι ο 29χρονος που καταζητείται για τη δολοφονίας της μητέρας στη Λεμεσό
Η 36χρονη από τη Λευκορωσία, βρέθηκε σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο της, από τον 15χρονο γιο της και μια φίλη της, η οποία την έψαχνε και είχε μεταβεί στο σπίτι της για να δει αν είναι καλά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 36χρονη εντοπίστηκε γυμνή και με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ενώ η σορός της βρέθηκε στο έδαφος. Τόσο το κρεβάτι της όσο και άλλα σημεία στο υπνοδωμάτιο της, ήταν γεμάτο από αίματα, ενώ κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν και σε άλλα μέρη του σπιτιού.

Οι Αρχές, μετά και την αυτοψία των ιατροδικαστών Νικόλα Χαραλάμπους, Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, κλείδωσαν στο σενάριο του φόνου, αρχίζοντας τη συλλογή στοιχείων και μαρτυριών, που θα τους βοηθήσουν να στήσουν το παζλ της υπόθεσης.

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, από τις μέχρι στιγμής έρευνες στη σκηνή του εγκλήματος, προκύπτει πως ενδεχομένως ο δράστης να δολοφόνησε την 36χρονη κατά τη διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης, εξού και εντοπίστηκε γυμνή, ωστόσο είναι κάτι που διερευνάται. Από τα τραύματα που φέρει το θύμα στο κεφάλι, προκύπτει πως ξυλοκοπήθηκε άγρια, ενώ εντοπίστηκαν και ίχνη στραγγαλισμού. Επίσης, δίπλα από τη σορό της, εντοπίστηκε και ένα μαξιλάρι το οποίο ήταν γεμάτο αίματα. Σε ότι αφορά τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν σε άλλα μέρη της οικίας, φαίνεται να ανήκουν στο δράστη.

Μέλη του εγκληματολογικού που έφθασαν άμεσα στο μέρος, περισυνέλεξαν από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου της 36χρονης θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθούν επί της σορού της.

Δεν πήγε δουλειά ο ύποπτος
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του 29χρονου υπόπτου, ο οποίος εργάζεται σε παιδότοπο ξενοδοχείου και τις τελευταίες δύο ημέρες, δεν έχει εμφανιστεί στην εργασία του.

Η δολοφονία εκτιμάται πως διαπράχθηκε ξημερώματα Σαββάτου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη της 36χρονης μητέρας, ωστόσο η νεκροτομή θα δώσει απαντήσεις.

Την 36χρονη αναζητούσε φίλη της, η οποία είχε μεταβεί στην οικία του θύματος και της είχε ανοίξει ο 15χρονος γιος της. Όταν το ρώτησε που είναι η μητέρα του, αυτός είπε πως βρισκόταν στο δωμάτιο της, ενώ είχε να τη δει από την Παρασκευή. Ο 15χρονος, όπως ανέφερε στην κατάθεση του, είχε ακούσει θόρυβο τα ξημερώματα Σαββάτου, ωστόσο υπέθεσε πως ήταν από έξω.

Η 36χρονη είναι μητέρα άλλων δύο παιδιών, τα οποία βρίσκονταν στον πρώην σύζυγο της, αφού τα είχε παραλάβει από την Παρασκευή το απόγευμα για να διανυκτερεύσουν στην οικία του το Σαββατοκύριακο.

Σημειώνεται πως από τις εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης της οικίας.

Οι ανακριτές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της 36χρονης, ενώ αναζητούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Επίσης, στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκονται και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα της 36χρονης.

Δειτε Επισης

Θετική εξέλιξη θεωρεί ο Πρόεδρος τη συνάντηση Γκουτέρες-Ταταρ
Ενδιάμεση απόφαση Εφετείου απορρίπτει αίτηση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας
Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων