Κυριακή 20 Ιουν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αυτός είναι ο 29χρονος που καταζητείται για τη δολοφονίας της μητέρας στη Λεμεσό

  11/10/2020 18:23
Αυτός είναι ο 29χρονος που καταζητείται για τη δολοφονίας της μητέρας στη Λεμεσό

Αυτός είναι ο 29χρονος που καταζητείται για τη δολοφονίας της μητέρας στη Λεμεσό

  11/10/2020 18:23
Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον 29χρονου Λιθουανού προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με τη δολοφονία της 36χρονης αλλοδαπής, Iryna Hurkaya, η οποία εντοπίστηκε το μεσημέρι στην οικία της, από τον 15χρονο γιο της και φίλης της.

Οι ανακριτές αφού κλείδωσαν το σενάριο του φόνου, μετά και την αυτοψία των Ιατροδικαστών Νικόλα Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, έστρεψαν τις έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ άρχισαν τη λήψη καταθέσεων από πρόσωπα του περιβάλλοντος του θύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αξιολόγηση στοιχείων, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης προσώπου εναντίον 29χρονου Λιθουανού, ο οποίος ήταν ο σύντροφος της 36χρονης.
 
Πρόκειται για τον Aistis Mikalauskas, 29 ετών, από τη Λιθουανία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
 
Η 36χρονη εντοπίστηκε γυμνή και με τραύματα στο κεφάλι στο υπνοδωμάτιο της, ενώ ίχνη αίματος εντοπίστηκαν και σε άλλα μέρη της οικίας, γεγονός που δείχνει ότι ενδεχομένως να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο του σπιτιού.
Την 36χρονη αναζητούσε φίλη της, η οποία είχε μεταβεί στην οικία του θύματος και της είχε ανοίξει ο 15χρονος γιος της. Όταν το ρώτησε που είναι η μητέρα του, αυτός είπε πως βρισκόταν στο δωμάτιο της, ενώ είχε να τη δει από το Σάββατο, οπότε είχε φύγει από το σπίτι και όταν επέστρεψε πήγε για ύπνο, χωρίς να την αναζητήσει. Ο 15χρονος είχε ακούσει θόρυβο, ωστόσο υπέθεσε πως ήταν από έξω.
Η 36χρονη είναι μητέρα άλλων δύο παιδιών, τα οποία βρίσκονταν στον πρώην σύζυγο της, αφού τα είχε παραλάβει από την Παρασκευή το απόγευμα για να διανυκτερεύσουν στην οικία του το Σαββατοκύριακο.
 
 
Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των Αρχών και τις μαρτυρίες, η δολοφονία της 36χρονης φαίνεται να διαπράχθηκε μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής, με τους ανακριτές της υπόθεσης να ψάχνουν μαρτυρίες ώστε να στήσουν το παζλ της υπόθεσης.
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναζητούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Επίσης, στο μικροσκόπιο των Αρχών τέθηκαν και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του θύματος.    
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας