Νάρκωνε ανήλικη για να την κακοποιήσει σεξουαλικά-Εφιάλτης επτά χρόνων

Άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, με θύμα και θύτη από το ίδιο στενό οικογενειακό περιβάλλον, με τέτοιου είδους αδικήματα να αυξάνονται όλο και περισσότερο, αφού οι σεξουαλικά αδικοπραγούντες κατά ανηλίκων που βρίσκονται στη φυλακή αγγίζουν τους 80.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Έντζιηζε μου ερωτευτικά…»-Η αθωότητα πεντάχρονης που έστειλε φυλακή 82χρονο

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου παραπέμφθηκε 65χρονος ελληνοκύπριος, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με 39 κατηγορίες, που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, διαφθορά γυναίκας ηλικίας 13 μέχρι 16, βία στην οικογένεια, άσεμνη επίθεση, παράνομη κατακράτηση γυναίκας σε υποστατικό, όπως επίσης και για παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου και παρακίνηση άλλου προσώπου για διάπραξη εγκλήματος, αφού ο κατηγορούμενος εξανάγκαζε την ανήλικη να καπνίζει κάνναβη.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 65χρονος κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, σε διάφορες περιπτώσεις, από το 2013 μέχρι και το 2020, με τον εφιάλτη της ανήλικης να ξεκινά σε ηλικία δώδεκα ετών.   

Συγκεκριμένα, ο 65χρονος κατά το 2013, σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις, κατά κατάχρηση θέσης εμπιστοσύνης και εξουσίας, κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη και την εξανάγκαζε να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις, ώστε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Τον επόμενο χρόνο, επίσης σε διαφορετικές περιπτώσεις, επιτέθηκε άσεμνα στην τότε δεκατριάχρονη, ενώ οι αποτρόπαιες πράξεις του συνεχίστηκαν μέχρι και το 2017, όπου επίσης το θύμα κατέθεσε πως την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μάλιστα, ο 65χρονος φέρεται, σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ 2015-2017, χορήγησε ή προκάλεσε την ανήλικη να καπνίσει κάνναβη, με σκοπό να τη ναρκώσει ή να εξουδετερώσει τη δύναμη της για αντίσταση, ώστε να του δοθεί η δυνατότητα, να έρθει σε παράνομη συνουσία μαζί της.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, τον Αύγουστο του 2020, ο 65χρονος σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις, επιτέθηκε άσεμνα στην ανήλικη, ενώ σε μια περίπτωση την κακοποίησε σεξουαλικά.

Η μητέρα της ανήλικης, αφού έμαθε τα όσα βίωνε η κόρη της στα χέρια του συντρόφου της, προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στην άμεση διερεύνηση της και αφού ολοκλήρωσε τις έρευνες καταχώρησε την υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου.

Μεταξύ των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο 65χρονος, είναι και η πρόκληση ψυχικής βίας και η παρεμπόδιση σε δικαστική διαδικασία, καθώς ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να επηρεάσει τις έρευνες της Αστυνομίας, ζητώντας μάλιστα από την παραπονούμενη να αναφέρει πως η καταγγελία της μητέρας της ήταν ψευδής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κατέπλευσαν στο Λίβανο τα σκάφη με τους μετανάστες-«Ό,τι κάνουμε εμπίπτει στο πλαίσιο της νομιμότητας»
Αυξήθηκαν κατά 2,5% οι λογαριασμοί της ΑΗΚ-Δύο περιπτώσεις παρανομίας με φωτοβολταϊκά
Νέος αποκαλυπτικός διάλογος του για τη γυναικοκτονία της Κυριακής-«Είναι συνάδελφος;»
«Οι ΗΠΑ συμφώνησαν για επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα, με αντάλλαγμα περιορισμένο χτύπημα στο Ιράν»
Υπεραμύνεται των χειρισμών του για πολλαπλές συντάξεις ο ΥΠΟΙΚ-«Ανέκδοτο ότι αντικαταστάθηκαν με φιλοδώρημα»
Ικανοποίηση Προέδρου για τη διασύνδεση Κυπριακού και ευρωτουρκικών-Εισέπραξε στήριξη για Συρία
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών