Ο ένας «μέσα» για κλοπή ουίσκι και οι γονείς για κακοποίηση της κόρης τους «έξω»

Στα... παράδοξα της Δικαιοσύνης μπορεί να καταταχθεί η απόφαση του Δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερους υπό όρους, τόσο τον πατέρα που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του, όσο και της μητέρας, στην οποία μίλησε το κοριτσάκι, ωστόσο αυτή επέλεξε να μην προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την εντεκάχρονη κόρη τους, η μητέρα.. σώπασε

Οι γονείς παραπέμφθηκαν σε δίκη, με το Δικαστήριο να αποφασίζει όπως και οι δύο αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους και καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση. Μια απόφαση που προκαλεί ερωτήματα, όχι γιατί δεν είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, αλλά λόγω του ότι αντιμετωπίζουν από τα σοβαρότερα αδικήματα του Ποινικού Κώδικα και λαμβάνοντας υπόψη πως Δικαστήρια έστειλαν στις Κεντρικές Φυλακές άτομα ως υπόδικους για λιγότερο σοβαρά αδικήματα, όπως κλοπή 50 ευρώ, για κατοχή θήκη σπαθιού, για οχλαγωγία, ζητιάνους, αλκοολικούς κτλ. Μάλιστα, μόλις πριν από λίγες ημέρες, Δικαστήριο διέταξε την κράτηση 43χρονου που έκλεψε από υπεραγορά ένα μπουκάλι ουίσκι αξίας... 32 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τον έστειλαν υπόδικο για έναν... ουίσκι 32 ευρώ-Στα συρτάρια οι εναλλακτικές ποινές

Ο 33χρονος πατέρας αντιμετωπίζει πέντε συνολικά κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, άσεμνη επίθεση και διαφθορά νεαρής γυναίκας, ηλικίας κάτω των 13 χρονών.

Η 39χρονη μητέρα, αντιμετωπίζει κατηγορία που αφορά παράλειψη αναφοράς υποψίας σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης παιδιού.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 33χρονος μεταξύ Ιανουαρίου 2018 και Σεπτεμβρίου 2020, σε διαφορετικές περιπτώσεις, κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη του, ηλικίας 11 ετών.

Σε μια περίπτωση ο 33χρονος πατέρας επιτέθηκε άσεμνα εναντίον της 11χρονης, ενώ σε άλλη περίπτωση ήρθε σε παράνομη συνουσία μαζί με την ίδια του την κόρη. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο 33χρονος κακοποίησε εκ νέου την ανήλικη κόρη του και της επιτέθηκε άσεμνα.

Η 11χρονη πέντε μέρες μετά, όπου έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του πατέρα της, αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της. Η ανήλικη είχε αναφέρει στην 39χρονη πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της και παρά το γεγονός ότι της εκμυστηρεύτηκε τα όσα βίωσε στα χέρια του, αυτή δεν προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.    

Τελικά, η 11χρονη μίλησε σε δεύτερο άτομο και ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη τόσο του πατέρα, όσο και της μητέρας, ενώ έλαβε οπτικογραφημένη κατάθεση από το κοριτσάκι το οποίο περιέγραψε τα όσα βίωσε στα χέρια του πατέρα της.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας, ενώ η 11χρονη εξετάστηκε από Ιατροδικαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο ρομαντικός δολοφόνος, ο κακός ληστής, ο στυγνός killer, ο τρυφερός κλέφτης…

Δειτε Επισης

Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσού-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ