Σάββατο 5 Δεκ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Άλασσα

  30/09/2020 19:12
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Άλασσα

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Άλασσα

  30/09/2020 19:12
Σε χαράδρες επεκτάθηκε η πυρκαγιά που μαίνεται βορείως της Άλασσας στην επαρχία Λεμεσού από τις 4:20 το απόγευμα, καθιστώντας το έργο της πυρόσβεσης δυσκολότερο.
 
Λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ, η πυρκαγιά βρισκόταν σε ύφεση, ωστόσο, λόγω των ανέμων, υπάρχουν αναζωπυρώσεις και θα παραμείνουν δυνάμεις στην περιοχή για τις τελικές κατασβέσεις.
 
Αν και στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν τέσσερα εναέρια μέσα, μετά τη δύση του ήλιου κρίθηκε αναγκαία η ενίσχυση των χερσαίων δυνάμεων για αντιμετώπισή της. Νωρίς το πρωί θα αξιολογηθεί αν θα χρειαστεί να γίνει ξανά χρήση των ελικοπτέρων πυρόσβεσης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ενισχύθηκε με εναέρια μέσα η επιχείρηση για κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Άλασσα
 
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, στο σημείο επιχειρούσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δύο του Τμήματος Δασών και του Ταμείου Θύρας, ένα βυτιοφόρο της Επαρχιακής Διοίκησης, ενώ οι επίγειες δυνάμεις ενισχύθηκαν και με την αποστολή ομάδων της Πολιτικής Άμυνας.
 
Η πυρκαγιά είναι σε πολύ δύσβατη περιοχή και πνέουν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσκολεύει το έργο της επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας