Πέμπτη 25 Φεβ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Έφευγε από διασκέδαση με την οικογένεια του ο άτυχος Όμηρος-«Το κράνος διαλύθηκε...»

  20/09/2020 20:46
Έφευγε από διασκέδαση με την οικογένεια του ο άτυχος Όμηρος-«Το κράνος διαλύθηκε...»

Έφευγε από διασκέδαση με την οικογένεια του ο άτυχος Όμηρος-«Το κράνος διαλύθηκε...»

  20/09/2020 20:46

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι και πάλι η αιτία του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα στη Λεμεσό, με θύμα τον 33χρονο Όμηρο Χαραλάμπους, ο οποίος ξεψύχησε στην άσφαλτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλη μια τραγωδία... Ξεψύχησε στην άσφαλτο ο 33χρονος Όμηρος (pics)

Γύρω στις πέντε το απόγευμα, ο άτυχος Όμηρος είχε φύγει από εκδρομικό χώρο, που βρίσκεται περίπου 200 μέτρα από το σημείο της τραγωδίας, όπου διασκέδαζε με την οικογένεια του και ενώ κινείτο στο δρόμο Καλού Χωριού-Γεράσας με νότια κατεύθυνση, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαράδρα και να τραυματιστεί θανάσιμα.


Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, ο 33χρονος μοτοσικλετιστής «ενώ οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, σε κάποια δεξιά στροφή απώλεσε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της, ο ίδιος να χτυπήσει σφοδρά στη βάση μεταλλικού κιγκλιδώματος. Το κράνος που φορούσε έχει διαλυθεί κυριολεκτικά. Και ο ίδιος βρήκε ακαριαίο θάνατο».


Όπως ανέφερε ο κ. Μιχαήλ, από τις έρευνες φαίνεται να προκύπτει πως ο άτυχος 33χρονος οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα.

«Η τροχαία Λεμεσού θα κάνει ότι πρέπει για να διαλευκάνει το δυστύχημα, εκείνο όμως που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι το δυστύχημα οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Ο μοτοσικλετιστής σίγουρα έφερε προστατευτικό κράνος, είχε όλα τα έγγραφα σε ισχύ, πλην όμως το κράνος δεν τον έσωσε λόγω της πρόσκρουσης, προφανώς λόγω και αυξημένης ταχύτητας».

Η Αστυνομία για άλλη μια φορά απευθύνει έκκληση όπως οι οδηγοί οδηγούν αμυντικά και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας