Τετάρτη 20 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Συστάθηκαν ανακριτικές ομάδες για τα έκτροπα και την παραβίαση των διαταγμάτων

  17/09/2020 09:23
Συστάθηκαν ανακριτικές ομάδες για τα έκτροπα και την παραβίαση των διαταγμάτων

Συστάθηκαν ανακριτικές ομάδες για τα έκτροπα και την παραβίαση των διαταγμάτων

  17/09/2020 09:23
Παρατράγουδα εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των οπαδών της Ομόνοιας, η οποία πέτυχε ιστορική πρόκριση, αφού χιλιάδες οπαδοί βγήκαν στους δρόμους σε όλη την Κύπρο, στήνοντας το δικό τους πάρτι, ενώ οι εικόνες που καταγράφηκαν προκάλεσαν αφόρητο πονοκέφαλο στις αρμόδιες αρχές, καθώς παραβιάστηκαν τα σχετικά διατάγματα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αφού δεν τηρούνταν ούτε τα μέτρα και ούτε ο κόσμος έφερε τις μάσκες του. 
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, με το τέλος του αγώνα εκατοντάδες οπαδοί της Ομονοίας περίμεναν έξω από το ΓΣΠ το λεωφορείο της ομάδας τους, κάνοντας χρήση βεγγαλικών και καπνογόνων.
 
Την ίδια ώρα, στη Λακατάμια μετά το τέλος του αγώνα ξεχύθηκαν στους δρόμους οπαδοί της Ομόνοιας, στήνοντας πάρτι στο Fan Club της ομάδας τους, οι οποίοι επίσης έκαναν χρήση φωτοβολίδων, έριχναν πυροτεχνήματα και κροτίδες.

Επιπρόσθετα, έγιναν και καταγγελίες από τρία πρόσωπα στον Κεντρικό Σταθμό, τα οποία ανέφεραν πως ενώ περνούσαν από το οίκημα του ΑΠΟΕΛ, δέχθηκαν πέτρες.
 
Η μία καταγγελία αφορούσε πρόκληση σωματικής βλάβης πολίτη, η δεύτερη καταγγελία έγινε από ιδιοκτήτη οχήματος, ο οποίος ανέφερε πως το όχημα του υπέστη ζημιές 500 ευρώ από πετροβολισμούς και η τρίτη καταγγελία ήταν από γυναίκα, η οποία ενώ  
βρισκόταν στο όχημά της με δύο ανήλικα παιδιά, έξι και επτά ετών, τις έριξαν πέτρες. 
 
Λίγη ώρα αργότερα, οπαδοί της Ομόνοιας μετέβησαν στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ, όπου έσπασαν ένα τζάμι. 

Παρατράγουδα σημειώθηκαν και στη Λεμεσό, όπου οπαδοί συγκεντρώθηκαν στο κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, οι οποίοι ενώ πανηγύριζαν, οπαδοί αντίπαλης ομάδας, πιθανόν της ΑΕΛ, κινήθηκαν απειλητικά προς τους Ομονοιάτες, σε μια προσπάθεια να τους διαλύσουν, ωστόσο παρενέβη η Αστυνομία. 
 
Η Αστυνομία έχει θέσει στο μικροσκόπιο της βίντεο και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει όσους συμμετείχαν στα έκτροπα, ενώ την ίδια ώρα εξετάζεται το οπτικό υλικό και σε σχέση με την παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων για τον κορωνοϊό. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συσταθεί δύο ανακριτικές ομάδες σε Λευκωσία και Λεμεσό, οι οποίες έλαβαν οδηγίες για να διερευνήσουν τα πάντα, τόσο σε σχέση με τα έκτροπα όσο και με την παραβίαση των σχετικών διαταγμάτων. 
 
Η Αστυνομία αναφέρει πως από τη μια χαίρεται με την επιτυχία της Κυπριακής ομάδας, ωστόσο καθηκόντως θα πρέπει να διερευνηθούν όσα εκτυλίχθηκαν, αφού φαίνεται να προκύπτουν αδικήματα. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας