Πρόταξε πιστόλι μέσα σε καφενείο και εναντίον αστυνομικών-Άγρια καταδίωξη

Σκηνές βγαλμένες από ταινία διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα στη Λεμεσό, με 31χρονο να προτάσσει έμφορτο πιστόλι, τόσο σε ανυποψίαστους πολίτες όσο και σε αστυνομικούς, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να του φορέσουν χειροπέδες.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία 31χρονος, εισήλθε τα μεσάνυχτα σε καφενείο στα Πάνω Πολεμίδια, απειλώντας τον ιδιοκτήτη με πιστόλι και ζητώντας να του παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας. Πολίτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε παρακείμενο υποστατικό, έσπευσαν στο καφενείο.
 
Στη θέα των πολιτών ο 31χρονος, το έβαλε στα πόδια και αφού εισήλθε σε όχημα, έγινε καπνός. Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας, ξεκίνησαν περιπολίες για να τον εντοπίσουν.
 
Ο 31χρονος εντοπίστηκε, ωστόσο δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια καταδίωξη στους δρόμους της Λεμεσού.
 
Παρά τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, ο οδηγός του οχήματος πρόταξε πιστόλι και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ σε κάποιο σημείο σταμάτησε το όχημα και αφού κατέβηκε απ΄ αυτό, πρόταξε εκ νέου πιστόλι προς τα περίπολα που τον καταδίωκαν.
 
Στη συνέχεια εισήλθε εντός του αυτοκινήτου του και διέφυγε, με αποτέλεσμα να ριφθούν εναντίον του προειδοποιητικοί πυροβολισμοί. Σε κάποια στιγμή θεάθηκε να πετά έξω από το παράθυρο του οχήματος το πιστόλι, το οποίο παραλήφθηκε αργότερα από μέλη της Αστυνομίας.
 
Περίπολο της ΑΔΕ Λεμεσού εντόπισε τον ύποπτο λίγο αργότερα να τρέχει πεζός σε περιοχή των Πολεμιδιών και ανακόπηκε, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο εντοπίστηκε και το όχημά του.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Βαριά καμπάνα σε 49χρονη που πιάστηκε με δεκάδες κούτες αδασμολόγητων τσιγάρων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»