Αυτός είναι ο δεύτερος ύποπτος της άγριας συμπλοκής-Το χρονικό της υπόθεσης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών σε σχέση με την αγρία συμπλοκή που εξελίχθηκε σε απόπειρα φόνου, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, έπειτα από την οποία τραυματίστηκε 19χρονος από τη Συρία.
 
Για την υπόθεση συνελήφθη 24χρονος, ενώ η Αστυνομία καταζητεί τον 26χρονο αδελφό του η φωτογραφία του οποίου δόθηκε στην δημοσιότητα σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστούν πληροφορίες. Πρόκειται για τον Αhmad Tleis, 26 ετών, από τον Λίβανο, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου τάξεως Α, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και άλλων αδικημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 24χρονο για την άγρια συμπλοκή-Καταζητείται ο αδελφός του

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805570 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.   


Ο πρώτος ύποπτος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για οκτώ ημέρες, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες, τη λήψη καταθέσεων και την αξιολόγηση κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, γύρω στις πέντε, χθες το απόγευμα, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της οποίας 19χρονος φαίνεται να δέχτηκε πυροβολισμό στον λαιμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ρόπαλο, μαχαίρια και πυροβολισμοί στην άγρια συμπλοκή

Συγκεκριμένα, ενώ ο 19χρονος βρισκόταν στην πιο πάνω οδό και συνομιλούσε με τρίτο πρόσωπο φαίνεται να δέχτηκε επίθεση από 26χρονο, ο οποίος τον κτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Με την παρέμβαση άλλων προσώπων το περιστατικό έλαβε τέλος και ο 19χρονος εγκατέλειψε το σημείο.
Λίγο αργότερα, ο 19χρονος επέστρεψε στο σημείο, συνοδευόμενος από πέντε άλλα πρόσωπα, όπου άρχισε διαπληκτισμός μεταξύ της ομάδας του 19χρονου, του 26χρονου και τρίτου προσώπου. Σε κάποια στιγμή ο 19χρονος φαίνεται να δέχτηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα στην αυχενική χώρα και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και στο σώμα. Η κατάσταση της υγείας του φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου.

Αμέσως μετά τη ρίψη του πυροβολισμού, ο δράστης διέφυγε τρέχοντας σε παράδρομους της οδού Ανεξαρτησίας, καταδιωκόμενος από πολίτες, αλλά αυτός κατόρθωσε να διαφύγει. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης φέρεται να έριξε άλλους 2-3 πυροβολισμούς προς τα πρόσωπα που τον καταδίωκαν, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί οποιοσδήποτε.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρτινος πύργος η υπόθεση Αλέξη-Μετά τον Φάνο... ανατρεπτικός και ο Ζαβράντωνας
 

Δειτε Επισης

Πέντε νέες κάμερες σε λειτουργία στη Λεμεσό από τη Δευτέρα-Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)
Μονόδρομος το Συνταγματικό κατά πλειοψηφία-Ξανά στο προσκήνιο και ο διαχωρισμός εξουσιών του Εισαγγελέα
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών