Πέμπτη 26 Νοε, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πέρασαν από το παράθυρο του οι σωλήνες, προσπάθησε να σταματήσει πριν ξεψυχήσει

  27/08/2020 19:20
Πέρασαν από το παράθυρο του οι σωλήνες, προσπάθησε να σταματήσει πριν ξεψυχήσει

Πέρασαν από το παράθυρο του οι σωλήνες, προσπάθησε να σταματήσει πριν ξεψυχήσει

  27/08/2020 19:20
Από μεταλλικούς σωλήνες μήκους έξι μέτρων κτυπήθηκε το πρωί ο 49χρονος Βούλγαρος, Mitko Tanev Mitev, μόνιμος κάτοικος Λευκωσίαςο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ οδηγούσε το φορτηγό όχημα της εταιρείας όπου εργαζόταν. Για την υπόθεση, που αφορά την πρόκληση θανάτου εξ αμελείας, συνελήφθη 55χρονος οδηγός διπλοκάμπινου.
 
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 11 το πρωί στον δρόμο προς τη βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά, όταν μεταλλικές σωλήνες έφυγαν από το πίσω μέρος του διπλοκάμπινου οχήματος που τις μετέφερε, με αριθμό από αυτές να περνούν μέσα από το ανοικτό παράθυρο του φορτηγού που οδηγούσε ο 49χρονος, με συνοδηγό, 38χρονο, συνάδελφό του.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, «από τις προκαταρκτικές εξετάσεις «οι σωλήνες ήταν προσδεδεμένες, αλλά φαίνεται πως από την ταλάντευση και από το πρόχειρο δέσιμο που προφανώς θα είχαν, έφυγαν από το πίσω μέρος του διπλοκάμπινου, με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να κτυπήσουν τον άτυχο 49χρονο οδηγό του φορτηγού που ερχόταν εξ αντιθέτου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα». 
Ο άτυχος οδηγός, συνέχισε, πριν ξεψυχήσει στο τιμόνι πρόλαβε να ελαττώσει ταχύτητα και να σταματήσει το φορτηγό στην άκρη του δρόμου.
 
Ο κ. Μιχαήλ σημείωσε ότι απαγορεύεται η μεταφορά των μεγάλου μήκους σωλήνων από το διπλοκάμπινο όχημα, ο οδηγός του οποίου συνελήφθη σε σχέση με υπόθεση πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας.

Εκτός από το φορτηγό, σωλήνες κτύπησαν και δεύτερο όχημα, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας