Ομολογία για τη δολοφονία του 33χρονου-Φόντο κύκλωμα με εικονικούς γάμους

Στο σημείο που θάφτηκε ο 33χρονος Popa Andrei που απήχθη και δολοφονήθηκε, έφθασαν οι Αρχές μετά από ομολογία που είχαν ενώπιον τους από το πρόσωπο που συνελήφθη ως ο βασικός ύποπτος, ενώ τα υπόλοιπα πρόσωπα που είχαν συλληφθεί προηγουμένως, φαίνεται πως δεν εμπλέκονται στην υπόθεση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θαμμένος βρέθηκε ο 33χρονος-Απήχθη και δολοφονήθηκε (pics)

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο νεαρός, 26 ετών από τη Ινδία, εντοπίστηκε το πρωί στη Λευκωσία και φόρεσε χειροπέδες, ενώ ανακρινόμενος παραδέχθηκε πως δολοφόνησε τον 33χρονο και υπέδειξε στους ανακριτές το χωράφι που έθαψε το θύμα. 

Ακολούθως, τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν το πτώμα του νεαρού, ο οποίος αγνοείτο από τις 22 Ιουλίου, ενώ φαίνεται πως δολοφονήθηκε και θάφτηκε στο σημείο εδώ και εβδομάδες. 

Με βάση τη μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, πίσω από την δολοφονία κρύβεται κύκλωμα με εικονικούς γάμους, ωστόσο διερευνώνται και άλλες πληροφορίες, οι οποίες φέρουν το θύμα να ασχολείτο και με παράνομες δραστηριότητες. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, άρχισαν στις 23 Ιουλίου 2020, όταν καταγγέλθηκε ότι 33χρονος ελλείπει από την οικία όπου διαμένει στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 33χρονος είχε αναχωρήσει από την οικία του, γύρω στις 2.20μ.μ. της 22ας Ιουλίου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 (καταζητούμενος) και 25 χρόνων (πρώτος συλληφθέντας). Γύρω στις 3.20μ.μ. της ίδιας μέρας, ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να ανάφερε ότι ο 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας, τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού επιτέθηκαν εναντίον του, τον λήστεψαν, ενώ ήθελαν να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο.

Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα, απενεργοποιήθηκε στις 3.40μ.μ., της 22ας Ιουλίου. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ στο σημείο κλήθηκαν για αυτοψία οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε πως ο 26 που συνελήφθη παραδέχθηκε τη δολοφονία του 33χρονου και εντοπίστηκε το σημείο που θάφτηκε το θύμα.

Ο κ. Ζαχαρίου ανέφερε ότι «όσο αφορά τα κίνητρα μας έδωσε την εκδοχή του αλλά σε αυτό το στάδιο δεν μπορώ να πω οτιδήποτε».

 

 

Δειτε Επισης

Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα