Έγιναν παλιοσίδερα οχήματα και μοτοσικλέτα στη Λάρνακα (pics)

Στην καταστροφή δύο ιδιωτικών μοτοσικλετών και ενός ιδιωτικού αυτοκινήτου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, αφού αυτά κρίθηκαν ως ακατάλληλα για χρήση στο οδικό δίκτυο.

Τα τρία οχήματα είχαν εντοπιστεί να οδηγούνται στην Λάρνακα και κατακρατήθηκαν για εξετάσεις σχετικά με την καταλληλότητά τους, αφού αυτά έφεραν αριθμό μηχανικών και κατασκευαστικών μετατροπών και παραποιήσεων.

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων τα τρία οχήματα κρίθηκαν ως απόβλητα, αφού λειτουργοί του Τμήματος Οδικών Μεταφορών που εξέτασαν τα οχήματα έκριναν ότι αυτά είναι ακατάλληλα για οδήγηση, ενώ λειτουργοί της Ηλεκτρομηχανολογικής εκτίμησαν πως αυτά δεν έχουν οποιαδήποτε αξία.

Παράλληλα, την καταστροφή του αυτοκινήτου διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, κατά την εκδίκαση υπόθεσης τροχαίων παραβάσεων εναντίον του ιδιοκτήτη και οδηγού του.

Το πρωί σήμερα, οι δύο μοτοσικλέτες και το αυτοκίνητο, μεταφέρθηκαν σε εγκεκριμένο χώρο καταστροφής οχημάτων κατά το τέλος της ζωής τους, όπου καταστράφηκαν έναντι σχετικού πιστοποιητικού καταστροφής.

Την τελευταία εβδομάδα, από τις 15 Αυγούστου, μέχρι και χθες Κυριακή, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων για τη μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, καθώς και για τη μείωση της οχληρίας που προκαλείται από παράνομα παραποιημένα οχήματα, η Αστυνομία προχώρησε στην κατακράτηση 181 οχημάτων, που εντοπίστηκαν να οδηγούνται στην επαρχία Λάρνακας, φέροντας διάφορες μηχανικές και κατασκευαστικές μετατροπές.

Από τα 181 οχήματα που κατακρατήθηκαν, 73 αυτοκίνητα και 74 μοτοσικλέτες εντοπίστηκαν να οδηγούνται στην πόλη Λάρνακας. Τα υπόλοιπα 34 οχήματα εντοπίστηκαν να οδηγούνται σε δρόμους της Επαρχίας.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που έχουν γίνει από το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και μετά από επιθεώρησή τους από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών, σχεδόν στο σύνολό τους, τα 181 οχήματα που έχουν κατακρατηθεί, έχουν κριθεί ακατάλληλα για οδική χρήση και έχουν τεθεί εκτός κυκλοφορίας.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη καταζητούμενη για υποθέσεις κλοπών σε Λάρνακα και Αμμόχωστο
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Κατασχέθηκαν δύο υπολογιστές μετά από έφοδο σε υποστατικό στο Παραλίμνι
Στους 143 ο αριθμός των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα
Ανασύρθηκαν τα πτώματα δύο εργατών από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη
Συνελήφθη 19χρονος που εντοπίστηκαν στην κατοχή του κροτίδες
Εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό η γυναίκα στην Ερήμη-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Συνέρχεται εκτάκτως το Υπουργικό-Εξετάζει μέτρα κατά της ακρίβειας, εκτός συζήτησης η μείωση φόρου στα καύσιμα