Ελεύθερος ο 59χρονος για την υπόθεση λαθροθηρίας-Εν αναμονή των εξετάσεων

Ελεύθερος  χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή των εξετάσεων από την Αστυνομία αφέθηκε 59χρονος για υπόθεση λαθροθηρίας εν αναμονή των εξετάσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  την υπόθεση λαθροθηρίας διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, μετά τον εντοπισμό από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, στην οικία του 59χρονου, τριών σκοτωμένων λαγών και ποσότητας κρέατος που πιστεύεται ότι πρόκειται για κρέας αγρινού.

Ο 59χρονος εντοπίστηκε χτες από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, να οδηγεί αυτοκίνητο στο δρόμο Πύργου – Παχύαμμου, γύρω στις 5.00 τα ξημερώματα σήμερα και ανακόπηκε για έλεγχο. Κατά τον έλεγχο, στο όχημα του 59χρονου εντοπίστηκε αριθμός φυσιγγίων, μεταξύ των οποίων και εφτά πλήρη φυσίγγια απαγορευμένου τύπου, με αποτέλεσμα τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 59χρονου, όπου μέσα σε ψυκτικό θάλαμο ανευρέθηκαν τρεις λαγοί και κομμάτια από κρέας που διερευνάται κατά πόσο πρόκειται για κρέας αγρινού. Στην οικία εντοπίστηκε επίσης μία μηχανή αναπαραγωγής ήχων άγριων πτηνών, καθώς και πέντε κυνηγετικά πυροβόλα όπλα, των οποίων όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο 59χρονος είναι ο νόμιμος κάτοχος.

Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια από τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και παραδόθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για διερεύνηση της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.

Δειτε Επισης

Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσό-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου