Σάββατο 6 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Πέσαμε στην θάλασσα και προσπαθούσαμε να σώσουμε τον άνθρωπο…»

  17/08/2020 11:24
«Πέσαμε στην θάλασσα και προσπαθούσαμε να σώσουμε τον άνθρωπο…»

«Πέσαμε στην θάλασσα και προσπαθούσαμε να σώσουμε τον άνθρωπο…»

  17/08/2020 11:24
Τις συνθήκες του θαλάσσιου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Ορόκλινη, έπειτα από το οποίο έχασε τη ζωή του ο Στέλιος (Στήβεν) Αρχοντούς, 40 ετών από το χωριό Σια, διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του 44χρονου χειριστή του σκάφους.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος, είχε μεταβεί στην περιοχή για ψάρεμα, ωστόσο, όπως προκύπτει από τις εξετάσεις, δεν είχε τοποθετήσει τις απαραίτητες σημάνσεις στην επιφάνεια της θάλασσας, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από το σκάφος.
 
Όπως ανέφερε πρόσωπο που επέβαινε στο σκάφος, σε αυτό βρισκόταν οικογένεια με παιδιά, η οποία πήγαιναν βόλτα.
 
Μόλις αντιλήφθηκαν τον τραυματία στη θάλασσα, βούτηξαν στον νερό για να τον βοηθήσουν και να τον διασώσουν, ενώ αμέσως κάλεσαν την Λιμενική και ασθενοφόρο.
 
«Ο άνθρωπος ήταν περίπου 300 μέτρα μέσα από τους βράχους, δεν είχε σημάνσεις. Είχε τρικυμία. Είναι αναληθές ότι ο χειριστής οδηγούσε απερίσκεπτα. Πηγαίναμε μια βόλτα, είχαμε μωρά στο σκάφος, ήμασταν εννέα άτομα. Για όνομα του Θεού. Είναι μια τραγωδία αυτό που έγινε, δεν το ήθελε κανένας. Δεν οδηγούσε αλόγιστα και απερίσκεπτα ο χειριστής. Δεν εγκαταλείψαμε τη σκηνή. Έπεσα εγώ στη θάλασσα μαζί με τον αδελφό μου και προσπαθούσαμε να σώσουμε τον άνθρωπο».
 
Η οικογένεια που βρισκόταν στο σκάφος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως σε καμία περίπτωση δεν οδηγούσε απερίσκεπτα ο χειριστής του σκάφους, ενώ εκφράζει τη θλίψη της για το γεγονός ότι ένας συνάνθρωπος μας έχασε τη ζωή του και άφησε πίσω δύο ορφανά παιδιά.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας